Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Ariete 1918

Код товару: 168325
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ariete
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Ariete 1918

Тип: контактний гриль; Потужність (Вт): 2000; Матеріал: металева; Поверхня: рифлена; Управління: механічне; термостат; таймер вимкнення; знімні пластини; підстроювання по висоті продукту; відкриття на 180 °; Вага (кг): 5;

Ціна: 4945 грн
шт

Опис товару Електрогриль Ariete 1918

Гриль Ariete 1918 – це пристрій із притискною конструкцією, який стане вашим улюбленим кухонним приладом. Техніка добре пристосована для злиття з інтер'єром сучасних кухонь, т.к. її корпус зроблений у сталевому оформленні, яке виглядає дуже вишукано і не потребує особливого підходу з дизайнерського боку. При цьому сталь ще й дуже міцна, не псується від корозії та не деформується від впливу високої температури. Габарити гриля дозволять розташувати його на невеликій тумбі.

Пластини даного пристрою мають шар, що запобігає прилипанню їжі. Поверхня розігрівається рівномірно, а це означає, що окремі шматочки їжі не прилипнуть до пластини, до того ж вона має слизьку.структуру, за рахунок чого готову порцію легко зняти з гриля. Очищення після такого сеансу готування буде дуже простим.

Форму пластин адаптують до приготування здорової їжі, яка так цінується сучасною людиною. Пластини гриля мають западини і ребра, що випирають: по перших відбувається стікання соків, а другі служать для безпосереднього зіткнення з інгредієнтом. Після зняття їжі з грилю на ній будуть симпатичні смужки та мінімум жиру.

Електрогриль Ariete 1918 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Ariete 1918 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Ariete 1918 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Ariete 1918

Напруга 2000 Вт
Тип Механіка
Для приготування ТЕН
Сфера використання Відкидна
Кількість температурних режимів Таймер вимкнення
Розмір робочої поверхні 5 режимів
Габарити (ВхШхГ) 29 x 23 см
Країна-виробник 5 кг
Комплектація Сріблястий з чорним

* Технічні характеристики Електрогриль Ariete 1918 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Ariete 1918

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ariete 1918

Код товару: 326325
На замовлення, 1-3 дні
ZELMER ZPR 2600 5203 грн
Код товару: 220856
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161851
На замовлення, 1-3 дні
MPM MGR-11M 5504 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →