Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Ariete 1916

Код товару: 144015
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ariete
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Ariete 1916

Електрогриль • Потужність: 2400 Вт • Розмір поверхні: 69х25 см

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Електрогриль Ariete 1916

Гриль Ariete 1916 – це багатофункціональний варіант приладу, який забезпечує термовплив на їжу, роблячи її дуже смачною та здоровою. У вашому розпорядженні конструкція має висувну частину для барбекю, а верхню кришку з можливістю відкриття до 180 градусів. Таким чином ви зможете легко приготувати м'ясо, овочі, рибу, хліб, використовуючи закрите або відкрите середовище для приготування з підтриманням стабільної температури.

Поверхня пластин гриля має кілька варіантів: рельєфну структуру та рівну. Рельєфна частина з жолобками і гранями, що виступають, стала інструментом для приготування здорової їжі: зіткнення з їжею відбувається тільки в місцях найвищої точки граней,а по жолобках стікає жир. Гладка поверхня використовується для приготування нежирних інгредієнтів (риба,
Шар антипригарного покриття на поверхні пластин став кращим рішенням, яке дозволило позбавити власника мук очищення поверхні гриля: за рахунок того, що покриття розігрівається рівномірно і має слизьку структуру, їжа не прилипає до нього, що робить миття пластин гранично простим. До речі, їх можна помістити в посудомийну машину, щоб не витрачати свій час.


Механічний блок управління представлений поворотним перемикачем, що задає рівень нагрівання. Біля нього є світловий індикатор, який горить, доки техніка підключена до мережі. Так ви зможетеконтролювати роботу гриля та розуміти, що на даний момент про його поверхню можна обпектися.

Електрогриль Ariete 1916 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Ariete 1916 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Ariete 1916 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Ariete 1916

Напруга 2400 Вт
Тип Механіка
Для приготування ТЕН
Сфера використання Притискна
Кількість температурних режимів Ні
Потужність Ні
Розмір робочої поверхні Є
Положення пластин Гриль, Сендвічі
Тип встановлення Ні
Тип керування Ні
Матеріал поверхні смаження Ні
Матеріал корпусу 0.9 м
Габарити (ВхШхГ) 43 x 30 x 19 см
Країна-виробник 3.3 кг
Комплектація Чорний

* Технічні характеристики Електрогриль Ariete 1916 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Ariete 1916

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ariete 1916

Код товару: 200854
На замовлення, 1-3 дні
ZELMER ZPR 2000 3268 грн
Код товару: 208231
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →