Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger

Код товару: 163232
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ariete
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger

Прилад для гамбургерів потужність: 1200 Вт матеріал корпусу: пластик колір: червоний

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger

Прилад для приготування гамбургерів Ariete 185 перетворить ваш будинок на маленьке затишне кафе, де ви зможете насолоджуватися улюбленими стравами. Фаст-фуд – ваша слабкість? Навчіться готувати його вдома, з такою технікою це найпростіше. Прилад для приготування гамбургерів має потужність 1200 Вт, завдяки чому смажить котлети та підігріває булочки досить швидко. Прилад виготовлений із пластику, він компактний та зручний у використанні.

Швидке приготування
Ariete 185 - готувати улюблений фаст-фуд швидко. За один раз ви зможете розігріти дві булочки та підсмажити дві котлети, завдяки чому для приготування кількох гамбургерів вам знадобиться зовсім небагато часу. Антипригарне покриття –гарантія того, що ваша страва не підгорить. Бажаєте влаштувати вечірку з таким частуванням? Скористайтеся стильним приладом для гамбургерів із серії Party Time.

Користуватись цим приладом дуже просто. Увімкніть девайс і зачекайте, поки він нагріється. Про те, що можна розпочати приготування, вам повідомить індикатор. Котлети потрібно покласти у нижню частину приладу, а булочки помістити зверху. У чому перевага гамбургером за допомогою такого девайса? Для смаження котлет можна не використовувати масло - вони вийдуть смачними, але нежирними. Ви залишитеся задоволені результатом.

Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger

Тип Бутербродниця
Потужність 1200 Вт
Індикатор нагріву Світлодіодне
Індикатор готовності Світлодіодне
Покриття Антипригарне
Габарити 11x33x41 см
Вага 2.05 кг
Колір червоний

* Технічні характеристики Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця ARIETE 185 Hamburger

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ARIETE 185 Hamburger

Код товару: 310590
На замовлення, 1-3 дні
Monte MT-3526 2236 грн
Код товару: 129544
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302240
На замовлення, 1-3 дні
Ravanson OP7050 2365 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →