Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка ARIETE 1344

Код товару: 135141
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ariete
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка ARIETE 1344

Бренд: ARIETE; Тип: Гейзерна; Потужність: 500 Вт;

Ціна: 4386 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Кавоварка ARIETE 1344

Два в одному
Набір для сніданку Ariete 1344 - універсальний прилад, який поєднує відразу кілька функцій. Він є компактною станцією, на яку встановлюється гейзерна кавоварка і прилад, що виконує функції капучинатора і чайника. Дана модель сподобається всім, хто хоче придбати для кухні стильну та незвичайну техніку. З появою цього пристрою у вас вдома ви зможете щодня готувати до сніданку щось новеньке.
 
Гейзерна кавоварка працює дуже просто: ви поміщаєте в нижню її воду, потім насипаєте у фільтр мелену каву, встановлюєте верхню частину і натискаєте на першу кнопку на підставі. Щоб приготувати спінене молоко,слід залити молоко в капучинатор та натиснути на середню кнопку на підставі. Якщо гаряче спінюється, індикатор буде червоним, якщо холодне – синім. Щоб закип'ятити або підігріти воду для чаю або інших напоїв, натисніть на останню кнопку. Ціна Ariete 1344 цілком прийнятна.
 
Що ж можна приготувати, якщо ви вирішите купити Ariete 1344? Ви будете здивовані асортиментом напоїв: кава, капучино, мокачино, марочино (кава з шоколадом), латте, макіяж, капучино фредо (холодний кавовий напій на основі еспресо та молока з льодом), латте з м'ятою, чорний чай (при температурі 10 ), зелений чай (при температурі 80 ° С) гарячий шоколад, трав'яні настої, молоко з фруктовим соком.Можливість не кип'ятити, а підігрівати воду до певної темпертури дає можливість заварювати чорний та зелений чаї за оптимальної для них температури.

Кавоварка ARIETE 1344 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка ARIETE 1344 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка ARIETE 1344 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка ARIETE 1344

Тип Гейзерна
Потужність 500 Вт
Об'єм резервуара для води 1 л
Кількість чашок 2/4 шт
Використана кава мелений
Конструкція ні
Сфера використання ні
Керування є
Спосіб розміщення Метал
Автоматичне приготування напоїв ні
Вага ні
Додаткові функції ні
Особливості 320х150х240 мм
Країна-виробник Білий

* Технічні характеристики Кавоварка ARIETE 1344 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка ARIETE 1344

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ARIETE 1344

Код товару: 330730
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132729
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GEC 15 4601 грн
Код товару: 187602
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →