Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Ardesto YCM-D1200

Код товару: 147761
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Ardesto YCM-D1200

Тип кави: Зернова, мелена; Вид: Окрема; Потужність: 1050 Вт; Колір: Сріблястий з чорним; Тип керування: Електронний; Контейнер для води: 1,2 л;

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Кавоварка Ardesto YCM-D1200

Кавомашина Ardesto YCM-D1200 - це нове рішення старих завдань. Стильний і легкий в управлінні прилад, що дозволяє легко приготувати смачну каву, чай або трав'яний відвар всього парою натискань по панелі управління. Стильний зовнішній дизайн ідеально впишеться в будь-який інтер'єр і приваблює ваш погляд при кожному виході на кухню. Функціональний дисплей з підсвічуванням здатний в будь-який період показати вам точний час і, звичайно, стане помічником під час приготування улюблених напоїв, так як дозволяє ознайомитися з усіма режимами і швидко вибрати необхідний. Також в комплектації кавоварки є місткий глечик і резервуар для води. Варто зазначити, що сам глечик виготовлений з надійноготермостійкого скла. Місткість резервуара становить 1,2л, і цього обсягу вистачить для приготування 10 порцій еспресо.
 
Ardesto YCM-D1200 це високотехнологічний пристрій з функцією "Автопідігрів", при якому температура готового напою не опускатиметься нижче встановленої температури. Також у даній моделі передбачений програмований таймер, знімний багаторазовий фільтр, а також захист від перегріву та автоматичне вимкнення. Цей апарат стане ідеальним вибором для любителів такого різновиду кавового напою, як "Американо". Завдяки краплинному типу приготування кави смак майбутнього напою буде насиченим, а аромат яскраво вираженим. До того ж з Ardesto YCM-D1200 уВи можете використовувати цілі кавові зерна, які апарат самостійно подрібнить для роботи.

Кавоварка Ardesto YCM-D1200 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Ardesto YCM-D1200 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Ardesto YCM-D1200 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Ardesto YCM-D1200

Тип Крапельна
Потужність 1050 Вт
Об'єм резервуара для води 1.2 л
Використана кава мелений/зерна
Конструкція Ні
Колір Є
Сфера використання Є
Керування Кавника
Спосіб розміщення Метал\пластик
Автоматичне приготування напоїв Є
Вага Є
Додаткові функції Є
Особливості 33 х 20 х 31 см
Габарити (ВхШхГ) 3 кг
Країна-виробник Чорний/металік

* Технічні характеристики Кавоварка Ardesto YCM-D1200 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Ardesto YCM-D1200

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto YCM-D1200

Код товару: 367521
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330293
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332182
На замовлення, 1-3 дні
Tefal CM693110 3010 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →