Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W

Код товару: 153769
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W

Двигун пральної машини Ardesto WMS-DD6211W має інверторну конструкцію. При такому типі двигуна відсутні щітки, які труться між собою, створюючи багато шуму та підвищуючи ризик появи іскри. Інверторні двигуни витривалі, т.к. немає прямого зіткнення внутрішніх частин, тому їх довговічність не може не тішити.

Ціна: 12642 грн
шт

Опис товару Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W

 Клас енергоефективності представленого виробу – А+++. На даний момент – це найекономніший варіант техніки щодо споживання електроенергії, що витрачається на її обслуговування. Цей факт у будь-якому випадку буде високо оцінений як вашим гаманцем, так і навколишнім середовищем, яке потребує впровадження техніки зі зниженим енерговитратою.

 Особливістю моделі стала наявність україномовного інтерфейсу. Блок управління складається з дисплея та поворотного маніпулятора, біля яких україномовні тлумачення дають розуміння про функціон кожного з режимів. 12 варіантів на різні тканини реалізовані в даній техніці. Кнопка включення та вимкнення приводить у діютехніку.
 Програма швидкого прання дозволить вам у найкоротші терміни випрати партію одягу, якій необхідний повноцінний цикл впливу. Перевагою такого варіанта є нетривалий механічний контакт одягу з пральною машиною, економія часу, мінімальна витрата ресурсів.
 У даній пральній машині реалізовані системи очищення та стерилізації, які спрямовані на підтримку барабана та всієї конструкції техніки у належному порядку. Це перешкоджає утворенню плісняви ​​та розвитку вогнищ розмноження бактерій, які можуть особливо активно розмножуватися при частих праннях на низькотемпературних режимах.

Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W

Тип установки окремо стоїть
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 6
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 59.5*48*85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 75 дБ
Програми Бавовна Економ Спортивний одяг Білизна Шерсть Пухові вироби Мікс Синтетика Дитячий одяг Супершвидке прання за 15 хвилин Полоскання та віджим Віджим
Функції Відкладений старт: Є Функції прання: Економічне прання, Прання, Додаткове полоскання, Режим відкладеного прання Додаткові функції: Вибір температури води: 20°C, 40°C, 60°C, 90°C
Додаткові можливості Клас водостійкості: ІРХ4 Тиск води: 0,03-1 МПа Розбірний бак Живлення: 220 В Довжина кабелю: 1.55 м
Вага, кг 58 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Ardesto WMS-DD6211W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto WMS-DD6211W

Код товару: 209342
На замовлення, 1-3 дні
Beko WUE 6512 XAW 12685 грн
Код товару: 334199
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325867
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →