Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавомолка Ardesto WCG-8301

Код товару: 159781
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомолки Кавомолка Ardesto WCG-8301

Тип: Електрична; Система помелу: Ножова; Місткість: 60 г; Функції та можливості: Відсік для шнура; Матеріал корпусу: Метал із пластиком; Колір чорний;

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Кавомолка Ardesto WCG-8301

Кавомолка Ardesto WCG-8301 стане незамінною річчю на кожній кухні. З її допомогою можна насолоджуватися кавою свіжого помелу, що не втратила свій смак і аромат від тривалого зберігання в подрібненому вигляді. Кавомолка дозволяє подрібнювати з різним ступенем помелу всі види спецій, горіхів, перетворювати крупи на борошно, а цукор на пудру. З таким універсальним помічником можна значно урізноманітнити меню сім'ї безглютеновою випічкою та іншими ексклюзивними стравами.

Основний різальний елемент кавомолки Ardesto WCG-8301 виконаний із нержавіючої сталі. Надійний матеріал гарантує тривалий термін роботи без ризику затуплення та необхідності заміни деталей. Принцип роботи гарантує абсолютну безпекучас роботи. Запустити кавомолку та роботу ножів можна лише натисканням на закриту кришку, що повністю виключає ймовірність старту у відкритому вигляді.

Кавомолка Ardesto WCG-8301 виглядає стильно та сучасно. Елегантний дизайн у поєднанні шліфованого металу та чорного пластику робить її технікою нового покоління. Покриття тактильно приємне, не залишаються відбитки пальців, очищення забезпечується простим протиранням губкою після закінчення роботи. Довжина шнура 80 см дає можливість не стояти біля розетки, а зайняти комфортне місце для роботи на кухні.

Робоча чаша представлена ​​сталевим контейнером на 60 г., він місткий, не схильний до деформації, подряпин, не вбирає запахи ізабруднення. Прозора кришка дозволяє контролювати якість помелу у готовність безпосередньо в процесі роботи.

Кавомолка Ardesto WCG-8301 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавомолка Ardesto WCG-8301 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомолки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомолки и купити Кавомолка Ardesto WCG-8301 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавомолка Ardesto WCG-8301

Система помелу Роторна
Потужність 200 Вт
Місткість 60 г
Регулювання ступеня помелу Ні
Таймер Ні
Кількість ступеней помелу 1
Імпульсний режим Ні
Дозатор Ні
Матеріал корпусу Ні
Захист від перегріву Є
Комплектація Є
Розміри 21 x 11.5 x 11.5 см
Вага Вага: 0.83 кг
Колір Чорний

* Технічні характеристики Кавомолка Ardesto WCG-8301 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавомолка Ardesto WCG-8301

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto WCG-8301

Код товару: 222294
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311147
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311126
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →