Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Ardesto СН-1500ECW

Код товару: 169848
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Ardesto СН-1500ECW

Конвектор електричний ARDESTO СН-1500ECW, 15 м2, 1500 Вт, LED-дисплей, тижневий програматор

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Конвектор Ardesto СН-1500ECW

Функціональний конвектор Ardesto СН-1500ECW відрізняється оптимальним співвідношенням ціни та якості. Виконаний із міцних, надійних та довговічних деталей. Забезпечує тривалий термін експлуатації без додаткової уваги. Працює обігрівач від побутової електромережі з напругою 220 В. Для підключення оснащений кабелем довжиною 155 см. Компактний та простий у використанні конвектор забезпечує комфорт у приміщенні. Прилад не потребує спеціальних знань та вмінь для встановлення. Можливо два способи використання конвектора: за допомогою підвішування на стіну за допомогою простого кронштейна та за допомогою стійких чотирьох ніжок.

Купити конвектор Ardesto СН-1500ECW коштує для якісного та швидкого прогріванняприміщень із площею до 15 квадратів. Функціональні можливості дозволяють максимально зменшити втручання користувача. Управління обігрівачем та введення всіх параметрів виконується за допомогою електронного керування на окремому блоці тильної сторони приладу. Інформаційний дисплей відображає всі поточні параметри. Налаштування виконуються за допомогою практичного тижневого програматора, який має п'ять найбільш популярних автоматичних режимів. Додатково пропонується самостійно встановити індивідуальні параметри. Для цього програматор має ще три порожні програми.

Якісний обігрівач дозволяє підтримувати найбільш комфортну длякористувачів температуру. Для цього пристрій оснащений точним електронним термостатом. Конвектор із потужністю 2000 Вт зможе самостійно підтримувати тепло у приміщеннях. Таймер на 24 години забезпечить своєчасне вимкнення приладу.

Конвектор Ardesto СН-1500ECW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Ardesto СН-1500ECW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Ardesto СН-1500ECW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Ardesto СН-1500ECW

Тип Конвектор електричний
Опалювальна потужність 1500 Вт
Площа опалення 15 кв.м
Напруга 220/230 В
Термостат Є
КОНТРОЛЬ Електронне
Таймер Є
Параметри встановлення Підлоговий
Захисні функції Автоматичне відключення при перекиданні
додаткова інформація Режим Anti Frost
Розміри (SHHVKHT) 45х66х11 см
Вага 4.7 кг
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Конвектор Ardesto СН-1500ECW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Ardesto СН-1500ECW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto СН-1500ECW

Код товару: 29630
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 130739
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 130740
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →