Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R

Код товару: 213576
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R

М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R з потужністю 1800 Вт, змінними насадками для приготування фаршу, домашніх ковбасок та кеббе, а також насадкою для терки та шатківниці.

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R

 Корпус та базові насадки виконані з міцного полікарбонату чорного кольору. Передня панель отримала хромоване покриття, яке робить зовнішній вигляд преміальнішим. Ножі, основні решітки та сито насадки для віджимання соку, зроблені із міцної нержавіючої сталі.

 
Надійна конструкція
Металевий шнековий блок легко стикується та фіксується з основною частиною м'ясорубки. Для розблокування передбачено спеціальну клавішу, а надійну фіксацію на робочій поверхні забезпечують гумові ніжки.
 
Висока продуктивність
Двигун потужністю 1800 Вт отримав захист від перегріву та функцію реверсу. Продуктивність пристрою - 2 кг м'яса вхвилину. Три металеві грати розраховані на різну крупність фаршу - 3 мм, 5 мм та 7 мм. Базові насадки призначені для формування домашніх ковбасок та кеббе. Металевий лоток можна використовувати для підготовлених інгредієнтів, а проштовхувач прискорить приготування фаршу. Додатковий блок для терки та шаткування складається з декількох частин — трьох насадок для терки різних розмірів, насадки для шаткування, а також додатковий штовхач.

М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R

Продуктивність, кг/хв 2 кг/хв
Потужність 200 Вт
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Насадки Для ковбасних виробів
Для тертки/шаткування
Кеббе
Додаткові можливості 3 шт
Кількість дисків Метал
Комплектація Є
Габарити (ВхШхГ) Є
Вага -
Країна-виробник товару Метал\пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка ARDESTO MGL-2250R

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ARDESTO MGL-2250R

Код товару: 88562
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RMG200-W 2580 грн
Код товару: 206087
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236371
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →