Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка ARDESTO HS-612

Код товару: 136371
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка ARDESTO HS-612

Вигляд: Плойка-гофре; Мінімальна температура нагріву: 110 °C; Тип: Побутовий; Потужність: 65 Вт; Кількість температурних режимів: 3; Покриття нагрівного елемента: Кераміка;

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Плойка ARDESTO HS-612

 Представлений стайлер має дві пластини, що змикаються, з гофрованим покриттям. Хвилеподібна поверхня елементів, що нагріваються, дає можливість створювати дрібні хвилі по волоссю. Такий варіант укладання використовується як самостійна зачіска або як спосіб надання волоссю об'єму (як по всій довжині, так і прикореневого).

 
Гофровані пластини незнімного типу мають керамічне покриття. Перевагою такого шару є швидке та рівномірне нагрівання. Він дозволяє впливати на волосся однаково по всій довжині, продуктивно надаючи йому хвилясту форму. Старі моделі мали властивість випаровувати багато вологи за рахунок нерівномірної температури по пластині танеобхідності кілька разів проводити маніпуляцію. Сучасні щипці гофре Ardesto HS-612 цим не грішать.
 
Інтерфейс керування є максимально простим, тому ви легко налаштуєте прилад на роботу. На внутрішній частині корпусу розташовується кнопка включення та оборотний регулятор. За допомогою останнього встановлюються температурні режими. Усього їх у пристрої 3: 110°C, 165°C та 215°C. Для різної структури та густоти волосся підійде різна температура, тому ви легко підберете оптимальний режим саме для себе.

Плойка ARDESTO HS-612 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка ARDESTO HS-612 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка ARDESTO HS-612 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка ARDESTO HS-612

Тип Плойка гофре
Максимальна температура нагріву 215 °C
Кількість режимів 3 шт
Потужність 65 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Поворот шнура на 360 °
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Захисний замок Є

* Технічні характеристики Плойка ARDESTO HS-612 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка ARDESTO HS-612

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ARDESTO HS-612

Код товару: 310883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310901
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310932
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →