Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Ardesto HCP-400BGM

Код товару: 130743
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Ardesto HCP-400BGM

Потужність: 400 Вт; Матеріал: Кераміка; Площа обігріву: до 8 м ²; Тип керування: Механічне; Об'єм обігріву, м³: 21; Тип установки: Настінний;

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Конвектор Ardesto HCP-400BGM

Керамічна інфрачервона електронагрівальна панель із магнезитовою плитою. Розрахована на обігрів 8 м2. Ультратонкий корпус не забере зайвого простору, а зовнішній вигляд чудово доповнить та прикрасить будь-який інтер'єр. Панелі доступні у кількох кольорах, стилізованих під мармур.
Магнезитова плита забезпечує якісну та безпечну передачу інфрачервоних теплових хвиль через керамічну поверхню, що забезпечує максимальну віддачу тепла до приміщення. Цей ефект підсилюється тепловідбивним екраном. Холодне повітря, проходячи через електропанель, також нагрівається і температура в кімнаті швидко стабілізується.
Електронагрівальні панелі Ardesto не спалюють кисень, несушать повітря, не виділяють хімічних сполук та неприємних запахів, а ще абсолютно безшумні. Термін експлуатації – 30 років, а термін гарантії становить 5 років. Панель виготовлена ​​із спеціальних жароміцних матеріалів, а конструкція відповідає стандарту IP54, що гарантує пожежну безпеку. Виключено можливості опіків чи травм. Комплектна конструкція кріплень призначена для надійного настінного монтажу.

Конвектор Ardesto HCP-400BGM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Ardesto HCP-400BGM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Ardesto HCP-400BGM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Ardesto HCP-400BGM

Тип Керамічний обігрівач
Опалювальна потужність 400 Вт
Площа опалення 8 кв.м
Напруга 220\230 Вт
Термостат Механіка
КОНТРОЛЬ ні
Таймер Ступінь захисту: IP54
Параметри встановлення Тип обігрівача: інфрачервоний Захист від перегріву Тепловідбивний екран Кабель живлення: 1.7 м

* Технічні характеристики Конвектор Ardesto HCP-400BGM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Ardesto HCP-400BGM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto HCP-400BGM

Код товару: 320950
На замовлення, 1-3 дні
CROWN HCT-1112 2451 грн
Код товару: 360171
На замовлення, 1-3 дні
VIMAR VCE 2081 F 2451 грн
Код товару: 360172
На замовлення, 1-3 дні
VIMAR VCE 306 F 2451 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →