Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B

Код товару: 208817
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B

Джерело живлення – Мережа+акумулятор; Мінімальна довжина стрижки – 1 мм; Максимальна довжина стрижки – 18 мм; Покриття лез - Нержавіюча сталь;

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B

Вишуканий дизайн приладу

Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20 призначена для побутового використання. Вона здійснює стрижку волосся, яка часто супроводжується моделюванням та доглядом за окремими частинами голови. Не обов'язково щоразу відвідувати перукаря – маючи такий інструмент, ви пристосуєтеся стригтися самостійно. Зовнішня оболонка конструкції гарна своїм вишуканим мінімалізмом, що простежується у всіх деталях. Чорний пластиковий корпус міцний і добре лягає у долоню. Пальці легко дістають до всіх елементів взаємодії.
Живлення акумулятор/мережа

Особливістю моделі стала можливість вибору джерела одержання енергії – мережне.підключення або акумулятор. Якщо ви вибираєте перший варіант, то вас нічого не обмежуватиме, крім, власне, дроту – час роботи від мережі незліченний. Акумулятор дає менше робочого часу, але, при цьому, він не обмежує користувача фізично, дозволяючи йому працювати будь-де і як йому того хочеться.
Технологія швидкої зарядки

Підтримка швидкого відновлення енергії дозволить вам відчути всі переваги використання акумулятора техніки. Всього 90 хвилин, і ви отримуєте 45 хвилин безперервного функціонування, що досить багато за побутовими мірками.
Індикація рівня заряду

Ніколи розряджений акумулятор не стане для вас неприємною несподіванкою – цеможна передбачити, кинувши погляд на індикатор, який служить інструментом контролю рівня заряду.
Гострі нержавіючі леза

Пристрій має ніж із нержавіючої сталі. Такий ріжучий елемент чудовий період тривалої експлуатації, т.к. його структура не зазнає поломок при впливі зовнішніх факторів, а заточеність довго зберігається, не вимагаючи частих заточок.
Комплект насадок

Різноманітні варіації довжини від 1 до 18 мм можна здійснити завдяки наявності комплекту знімних насадок.

Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B

Тип мотора Машинка для стрижки
Живлення Мережа+акумулятор
Автономний робочий час 45 хв
Час зарядки 1.5 год
Кількість насадок 1 шт
Вологе очищення Ні
Довжина стрижки 1\18 мм
Встановлення довжини стрижки Телескопічна
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Ardesto HC-Y20-B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto HC-Y20-B

Код товару: 310743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301645
На замовлення, 1-3 дні
ZELMER ZNT0301 1032 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →