Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Ardesto FCM-D3200

Код товару: 289692
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Ardesto FCM-D3200

Кавоварка Ardesto FCM-D3200 - це поєднання стильного дизайну, надійного складання та практичності. Модифікація проста у використанні, потужна, з містким водним резервуаром, таймером та вибором міцності напою.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Кавоварка Ardesto FCM-D3200

Кавоварка Ardesto FCM-D3200 - це поєднання стильного дизайну, надійного складання та практичності. Модифікація проста у використанні, потужна, з містким водним резервуаром, таймером та вибором міцності напою.
 
Модель відноситься до краплинного типу, який ергономічний і максимально простий у роботі. Верхня платформа кавоварки Ardesto відкривається. У бак заливається вода, яка конденсується, після чого гарячими крапельками проходить через багаторазовий пластиковий фільтр, встановлений поряд. Він призначений для меленого кавового зерна або чайного листя. Місткість контейнера для води 1.5 літра, як і скляного кавника, що дозволяє готувати напій на велику компанію.
 
Вишукана та надійна
Дизайн корпусу - це поєднання стильної шліфованої нержавіючої сталі із вставками із вишуканого глянсового пластику чорного кольору. Великий круглий дисплей з білим підсвічуванням та індикатор рівня води підкреслюють технологічність

Кавоварка Ardesto FCM-D3200 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Ardesto FCM-D3200 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Ardesto FCM-D3200 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Ardesto FCM-D3200

Тип Крапельна
Потужність 900 Вт
Об'єм резервуара для води 1.5 л
Використана кава мелений
Колір Є
Сфера використання Є
Керування Є
Спосіб розміщення Пластик/метал
Вага Є
Особливості Розміри (ШхГхВ), см: 23 х 16 х 33
Габарити (ВхШхГ) 2 кг
Країна-виробник Сріблястий

* Технічні характеристики Кавоварка Ardesto FCM-D3200 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Ardesto FCM-D3200

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto FCM-D3200

Код товару: 360317
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360318
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271512
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →