Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold

Код товару: 131736
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Apple
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold

Цього року компанія Apple на своїй виставці в Купертіно продемонструвала нам свій новий модельний ряд оновленого iPhone X.

Ціна: 28380 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold

 Зовнішній вигляд практично не відрізняється від їх торішньої моделі десятого айфону. Це все та ж скляна задня панель, дуже тонкі рамки навколо екрана та виріз під датчики зверху. Але найбільш очевидною відмінністю є його розміри. У айфон ікс ес макс Apple вбудувала екран діагоналлю 6.5 дюймів, але завдяки тонким рамкам, він не виглядає таким великим. Але давайте розбиратися чим ще новинка відрізняється від свого попередника.

Дизайн та екран смартфона

iPhone XS Max є найбільшим і найдорожчим з представлених моделей на виставці. Зовні, як ми вже сказали, це все той же X тільки більших розмірів. Задня панель повністювиконана зі скла і на ній розташовані тільки подвійна камера, що випирає, і логотип компанії. Попереду нас зустрічає 6.5-дюймовий OLED-дисплей Super Retina із щільністю пікселів 458 на дюйм, який помістили у корпус із габаритами 157,5 мм на 77,4 мм та товщиною 7,7 мм. XS Max випускається на ринок у трьох варіантах розмальовки:

  • Сріблястий
  • Сірий
  • космос
  • Золотий

Новинка також має захист від води за стандартом IP68, що дозволяє занурювати смартфон у воду на глибину до 2 метрів тривалістю до 30 хвилин.

Продуктивність iPhone XS Max

ВНа основі смартфона лежить новий 7-нанометровий процесор A12 Bionic з шістьма ядрами. Такий розмір процесора є першим у смартфонній індустрії. Але це не заважає йому бути продуктивнішим. Завдяки новій системі Neural Engine, у порівнянні з iPhone X він вдвічі більш продуктивний в іграх і працює набагато швидше. Новий айфон також підтримує гігабітний зв'язок LTE та дві SIM-картки. Але реалізовано це не так, як у більшості смартфонів, як друга «сімка», тут виступає eSIM, яку підтримують не всі оператори зв'язку. iPhone XS Max використовує 4 Гб оперативної пам'яті та 64 Гб вбудованої. Можливості додати картку пам'яті – ні, але 64 Гб буде цілком достатньо будь-якому користувачеві.Крім продуктивності, Епл попрацювали і над споживанням енергії iPhone Xs Max, завдяки новим технологіям, "залізо" смартфона споживає набагато менше енергії, що дозволило збільшити час життя від одного заряду на 90 хвилин.

Камера

Тут використовується 12-мегапіксельний основний ширококутний модуль з діафрагмою f/1.7, і додатковий телеоб'єктив з діафрагмою f/2.4. Подвійна оптична стабілізація зображення, 10-кратний цифровий зум і спалах з технологією Slow Sync переводять мобільну фотографію на новий рівень. З такою камерою кожен знімок виглядає приголомшливим та відкриває перед вами нові творчі можливості.Удосконалили і всіма улюблений режим "боке", тепер ви можете налаштувати глибину розмиття вже після зйомки фото. Підвищили якість фотографії в нічний час, тепер камера передає набагато більше інформації з темних ділянок.

Що змінилося в iPhone XS Max

Apple попрацювала над технологією Face ID, що дозволяє розблокувати пристрій за допомогою вашого обличчя. Тепер датчики розпізнають вас як в окулярах, так і за поганого світла. Але при цьому виключається можливість розблокування вашої фотографії, що робить Face ID більш захищеною. Поліпшили й звучання айфону. Тепер тут встановлені стереодинаміки з гарним та глибоким звучанням. Можливістьвставити другу сім-карту це безумовно плюс, хоч і eSIM підтримують не всі оператори. Новий OLED дисплей показав себе з кращого боку, збільшилася насиченість та кольоропередача картинки. Екран став «живішим». Apple змогли збільшити продуктивність і при цьому зменшити енерговитрати смартфона, такими успіхами мало хто може похвалитися.

Підсумок

iPhone Xs Max вийшов дійсно великим смартфоном компанії, але при цьому він зручно лежить в руці, він легший і витончений. Новий OLED дисплей виглядає дійсно чудово, а нові режими у фотографії та покращений функціонал показують нам, що Apple не стоїть на місці та намагається не тільки привноситищось нове у світ смартфонів, а й доопрацьовує старий софт та покращує його. Якщо ви хочете купити iPhone Xs Max 64 Гб, то зробити це можна у нашому інтернет-магазині за низькою ціною. Тут ми гарантуємо якість та швидку доставку по всій Україні.

Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold

Тип пристрою Смартфон
Операційна система IOS
Показувати 6.5
ЦП Apple A12 Bionic
Матеріал корпусу Метал + скло
Кількість SIM -карт 1
Камера 12 Мп + 12 Мп
Інтерфейси та з'єднання Роз'єм зарядного пристрою
Lightning
Роз'єм для підключення до ПК
Lightning
Роз'єм для навушників
Lightning
Вага 208
Забарвлення Золотий
Розміри Ширина
77.4 мм
Висота
157.5 мм
Глибина
7.7 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Apple iPhone Xs Max 64Gb Gold

Код товару: 303502
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309577
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →