Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3)

Код товару: 237825
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Apple
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3)

Смартфон Apple iPhone 11 256GB Slim Box із новою системою двох камер. Можна робити фотографії з широким та надшироким кутом огляду. Оновлений інтерфейс та нова надширококутна камера дозволять побачити та зняти те, що відбувається за межами кадру. Знімати і редагувати відео тепер так само легко, як фотографії. Це, як і раніше, неймовірно популярна камера, але з абсолютно новими перспективами.

Ціна: 36421 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3)

Нова система двох камер. Можна робити фотографії з широким та надшироким кутом огляду. Оновлений інтерфейс та нова надширококутна камера дозволять побачити та зняти те, що відбувається за межами кадру. Знімати і редагувати відео тепер так само легко, як фотографії. Це, як і раніше, неймовірно популярна камера, абсолютно новими перспективами. На всі камери iPhone 11 можна знімати неймовірно чітке відео 4K з частотою 60 кадрів/с. З об'єктивом надширококутної камери область зображення вчетверо більше. Тому камера відмінно підходить для зйомки сцен з рухом - наприклад, як ваш собака ганяється за м'ячем. А якщо, скажімо, ви записуєте виступ дитини на концерті танаближаєте зображення, звук наближається теж. Крім того, редагувати відео тепер так само легко, як фото. Завдяки технологіям машинного навчання функція Smart HDR працює ефективніше, ніж будь-коли. Вона розпізнає людей і обробляє їх зображення інакше, ніж решту кадру. Завдяки грі світла та тіні обличчя виглядають виразно, а відтінки шкіри – природно. І захід сонця на задньому плані залишається таким же чудовим. Передня і задня скляні панелі загартовані методом подвійного іонного обміну. Захист від води. Тепер удвічі глибше. iPhone 11 ще краще захищений від води: він витримує занурення на глибину до 2 метрів тривалістю до 30 хвилин - удвічі глибше, ніж iPhone XR.

Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3)

Тип пристрою смартфон
Операційна система iOS 13
Показувати 6,1
ЦП Apple A13 Bionic
Матеріал корпусу Метал/скло
Кількість SIM -карт 1
Бездротові технології Bluetooth
Функції пам'яті Об'єм оперативної пам'яті 4 Гб
Об'єм вбудованої пам'яті 256 Гб
Камера 12,0 Мп + 12,0 Мп
Макс. Резолюція відео 1792 х 828
Доступ в Інтернет Wi-Fi
Bluetooth
Розваги та мультимедіа Барометр; Триосьовий гіроскоп; Акселерометр; Датчик наближення; Датчик зовнішньої освітленості
Біометричний захист
Сканер обличчя Face Unlock (Face ID)
Інтерфейси та з'єднання GPS

A-GPS
ГЛОНАСС
iBeacon
Тип акумулятора 3110 мАг
Li-Ion
Організатор є
Стандарти 2G
3G
4G (LTE)
Обладнання iPhone; Кабель Lightning/USB; Документація
Особливості технологія True Tone; Широке колірне охоплення (P3); Тактильний відгук при натисканні; Яскравість до 625 кд/м2 (стандартна); Олеофобне покриття, що стійке до появи слідів від пальців; Підтримка одночасного відображення кількох мов та наборів символів; Захист від бризок, води та пилу: Рейтинг IP68 за стандартом IEC 60529 (допускається занурення у воду на глибину до 2 метрів тривалістю до 30 хвилин); Розпізнавання обличчя за допомогою TrueDepth; Можливість швидкого заряджання: до 50% заряду за
Вага 194 г
Забарвлення жовтий
Розміри 150,9 x 75,7 x 8,3 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Apple iPhone 11 256GB Slim Box Yellow (MHDT3)

Код товару: 357399
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 131733
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370251
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →