Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23)

Код товару: 230342
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Apple
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мереж Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23)

Скло з нанотекстурою, яким вперше був оснащений монітор Pro Display XDR, тепер доступне як опція на iMac. Вас вразить різниця як зображення, якщо ваше робоче місце потрапляє яскраве сонячне світло, пряме світло від ламп або просто умови освітлення постійно змінюються.

Ціна: 48719 грн
шт

Опис товару Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23)

    Заперечна потужність
Apple завжди прагнули змінити уявлення про те, яким повинен бути настільний комп'ютер. Тому iMac поєднує у своєму тонкому корпусі найпросунутіші і одночасно простіші у використанні технології. Новий iMac йде на черговий рекорд та розширює межі можливого. Більш швидкі процесори та пам'ять, приголомшлива графіка та дисплей Retina з найяскравішим та найреалістичнішим зображенням в історії Mac. iMac став потужнішим — у всіх відношеннях.
    Центр тяжіння поглядів
Справжнє прикраса iMac - чудовий дисплей Retina. Більше мільярда кольорів і яскравість 500 кд/м² - зображення буквально оживає, а текст відображається неймовірно чітко.Ваші улюблені серіали та фільми ще ніколи не виглядали настільки реалістично. Графіка в іграх та інших програмах вражає рівнем деталізації. Це найкращий дисплей Retina в історії Mac.
    Приголомшливо життєвий колір
Світ сповнений яскравих фарб - і тепер iMac передає їх ще краще. Retina має широкий колірний охоплення (P3): замість стандартних білих світлодіодів для його підсвічування використовуються передові червоно-зелені світлодіоди з люмінофорним покриттям. Це означає, що всі три кольори – червоний, зелений та синій – представлені в рівному співвідношенні та передають відтінки ще точніше. Тому будь-яке зображення виглядатиме яскравіше та реалістичніше.
    Розвиваємо шаленушвидкість
З процесорами Intel Core та найновішими високопродуктивними графічними процесорами iMac став ще потужнішим. Так що чим би ви не займалися, iMac впорається з поставленим завданням. На максимальній швидкості.
    Культовий дизайн, передові технології. Водночас сучасне мистецтво
iMac завжди був геніальним поєднанням дизайну та функціональності. Його елегантний корпус вміщує все: дисплей, процесор, графічну систему, накопичувач, оперативну пам'ять та багато іншого. iMac настільки тонкий, що легко впишеться будь-куди. І хоча він працює безшумно, він ніде не залишиться непоміченим.
    Завжди знайдеться вихід
Всі моделі iMac поЗа замовчуванням оснащуються двома портами Thunderbolt 3 (USB-C). Швидкість обміну даними із зовнішніми дисками та камерами через кожен порт досягає 40 Гбіт/с. Під час підключення монітора та передачі відео забезпечується висока пропускна здатність. До чотирьох портів USB 3 можна підключати різні периферійні пристрої: принтер, iPhone, флеш-накопичувачі та багато іншого. А за допомогою надшвидкісної трипотокової технології Wi‑Fi та Bluetooth 4.2 улюблений контент завжди буде у вас під рукою.
    Додаткова інформація:
Виробник: Apple
Тип: моноблок
Обсяг оперативної пам'яті, ГБ: 8
Стандарт: DDR4-2400
Інтерфейс: SATA 3
Тип пам'яті: GDDR5
Вбудований оптичний накопичувач:ні
Зовнішні порти: 2хThunderbolt 3, 4xUSB 3.0, Head-Out
Картридер: SDXC
Мережний адаптер: 10/100/1000
Бездротові комунікації: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2
Роздільна здатність: 4096x2304 
Тип підсвічування LED
 

Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мереж купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мереж и купити Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23)

ЦП Intel Core i3
Частота годинника, Гц 3.6
кількість ядер 4
Відеолітинг AMD Radeon Pro 555X
Розмір відеолітації ГБ: 2
Об'єм SSD, GB SSD, ГБ: 256
Запобігав ОС macOS Catalina
Діагональ екрану 21,5
Тип матриці IPS

* Технічні характеристики Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Apple iMac 21,5 with Retina 4K 2020 (MHK23)

Код товару: 344285
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344284
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344282
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →