Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Apple AirPods Pro (MWP22)

Код товару: 158028
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Apple
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Apple AirPods Pro (MWP22)

Навушники TWS • спосіб підключення: бездротовий • конструкція: Вакуумні ("затички") • акустичне оформлення: Закриті • випромінювач: Динамічні • пульт ДК: +.

Ціна: 8600 грн
шт

Опис товару Навушники Apple AirPods Pro (MWP22)

 Apple любить дивувати своїми продуктами, винятком не стали нові навушники AirPods Pro (MWP22). На цей раз інженери відійшли від класичного, для продуктів Apple, форм-фактора внутрішньоканальних вкладишів у бік вакуумних "затичок". Також з новою формою змінився повністю дизайн навушників, тепер вони стали трохи менше, але у вазі трохи додали, тепер кожен навушник важить по 5,4 грама. Збільшена вага вийшла через те, що Apple додала систему активного придушення зовнішніх шумів при прослуховуванні, а для того, щоб убезпечити своїх користувачів, система може працювати навпаки, передаючи все, що відбувається довкола. Для любителів активного відпочинку разом із навушниками, з'явився вологозахистрівня IPX4, якої раніше в навушниках Apple заявлено не було. Автономність AirPods Pro (MWP22) залишилася на рівні попереднього покоління, від одного заряду навушники зможуть програвати музику до 5 годин, а ємності зарядного кейсу хват на 24 години прослуховування. За те інженери прискорили AirPods Pro (MWP22) швидку зарядку. Тепер за 5 хвилин навушники можуть зарядитись на 1 годину прослуховування музики.

Навушники Apple AirPods Pro (MWP22) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Apple AirPods Pro (MWP22) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Apple AirPods Pro (MWP22) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Apple AirPods Pro (MWP22)

Тип Навушники TWS
Тип дизайну бездротовий
Метод з'єднання Вакуумні ("затички")
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Дизайн випромінювача Динамічні
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Apple AirPods Pro (MWP22) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Apple AirPods Pro (MWP22)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Apple AirPods Pro (MWP22)

Код товару: 347460
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342362
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →