Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer

Код товару: 178169
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: A'pieu
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Базовий макіяж База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer

Зволожуюча база для макіяжу, 30мл.

Ціна: 473 грн

Опис товару База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer

База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer володіє потужними зволожуючими, живильними та відновлюючими властивостями, зумовленими унікальним органічним складом, куди увійшли комплекси мінеральних масел, екстрактів та інших, не менш корисних інгредієнтів.
 
Ніжна консистенція праймера швидко розподіляється на поверхні шкіри, адаптуючись до її природного тону. Використовуючи на праймер тональні засоби, ви досягнете чудового матового покриття та шкіру, позбавлену недоліків для оточуючих.
 
Праймер сприяє підвищенню стійкості косметичних засобів протягом максимального часу. Разом з цим праймер вирівнює текстуру та колір епідермісу, забезпечуєглибоке зволоження та пом'якшення. Справляється з подразненнями та лущеннями, викликаними сухістю.
 
Засіб відмінно підійде тим, що бажає надійно замаскувати недосконалості: акне, вугровий висип, постакне та інші проблеми. При цьому праймер набагато ефективніший за звичайні тональні засоби і здатний якісно приховати і розширені пори, і зморшки, добре матуючи і освіжаючи епідерміс. Зволожуючий праймер стане справжнім порятунком для жінок із сухою, проблемною та чутливою шкірою.
 
SPF 30
 
Поради щодо застосування: Очистити та тонізувати шкіру, потім нанести та розтушувати засіб, після чого використовувати тональну основу та декоративну косметику.

База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Базовий макіяж купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Базовий макіяж и купити База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer

Огляд Зволожуюча база для макіяжу, 30мл.
Ефект Матування, вирівнювання тону
Клас косметики Міддл-маркет
Текстура легка
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Багатофункціональний зволожуючий праймер для обличчя Start Up Moisture Primer від A'PIEU містить Water, Ethylhexyl methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Homosalate, Propylene Glycol, Ethylhexyl salicylate, C12-15 alkyl benzoate, Titanium Dioxid Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Mica, Silica, PEG-100 Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Cetearyl Alcohol, Portulaca Oleracea Extract, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Di
Об `єм 30мл
Дія вирівнює текстуру та колір епідермісу, забезпечує глибоке зволоження та пом'якшення
Номер у упаковці, ПК 1
Додаткові характеристики містить SPF 30
Країна-виробник товарів Корея

* Технічні характеристики База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - База під макіяж A'PIEU Start-Up Moisture Primer

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →