Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner

Код товару: 178880
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: A'pieu
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тонік для обличчя Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner

Тонер для обличчя з екстрактом гамамелісу A'pieu Hamamelis Toner 200 мл.

Ціна: 860 грн

Опис товару Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner

 це заспокійливий тонер для чутливої ​​шкіри. Він насичує тканини вологою, усуває хвороботворний прояв, підтримує гармонійну мікрофлору та покращує колір обличчя. Склад продукту Екстракт гамамелісу вергінського. Гамамеліс м'яко відлущує ороговілі клітини, оновлює поверхню епідермісу, регулює рівень вологості та жирності, робить шкір м'якою, бархатистою та доглянутою. Екстракт ірландського моху. Цей компонент грає роль натурального рослинного силікону. Він підтягує та розгладжує шкіру, обволікає її та оберігає від несприятливих зовнішніх факторів. Олія апельсина. Олія апельсина очищає, освіжає і тонізує шкіру, позбавляє її різних недосконалостей іпатогенних мікроорганізмів Олія арганії. Це масло живить, пом'якшує і розгладжує шкіру, покращує її рельєф, скорочує зморшки, робить обличчя гладкішим і доглянутішим. Екстракт кори енантії. Енантія хлоранта – це африканське дерево, яке активно використовується у місцевій традиційній медицині. Компонент відновлює здоров'я шкіри, усуває жирний блиск, стягує пори та регулює роботу сальних залоз. Переваги використання Інтенсивне зволоження. Тонер моментально збагачує шкіру вологою, позбавляє її лущення, пересихання і відчуття дискомфорту. Оздоровлення. Тонер активно бореться із хвороботворними проявами. Він пригнічує хвороботворні мікроби, блокує розмноженняпатогенних мікроорганізмів, що знімає запалення, заспокоює подразнення, активізує обмінні процеси та підтримує оптимальний гідробаланс. Зміцнення імунітету. Тонер допомагає збагатити клітини вітамінами, цінними кислотами, мінералами та іншими корисними мікроелементами. Всі ці речовини сприяють активізації імунної системи, завдяки чому шкіра буде менш сприйнятлива до несприятливих зовнішніх факторів та хвороботворних проявів. Форма випуску Тонер випускається у біло-жовтому флаконі з космоцевтичним оформленням. Продукт оснащений захисною кришкою та запечатаний у слюду. Обсяг засобу – 200 мл. За допомогою дозатора видавіть на руку кілька крапель засобу ірозподіліть їх по обличчю. Втирайте у шкіру до повного вбирання. Рекомендується використовувати з іншими продуктами, що доглядають, з цієї ж лінійки.

 
 

Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тонік для обличчя купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тонік для обличчя и купити Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner

Призначення Для звуження пір
Тонізація
Зволожуюче
Огляд тонер
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 200мл
Номер у упаковці, ПК 1
Час застосування універсально
додаткові характеристики це заспокійливий тонер для чутливої ​​шкіри. Він насичує тканини вологою, усуває хвороботворні прояви, підтримує гармонійну мікрофлору та покращує колір обличчя.
З'єднання Екстракт гамамелісу вергінського. Гамамеліс м'яко відлущує ороговілі клітини, оновлює поверхню епідермісу, регулює рівень вологості та жирності, робить шкір м'якою, бархатистою та доглянутою. Екстракт ірландського моху. Цей компонент грає роль натурального рослинного силікону. Він підтягує та розгладжує шкіру, обволікає її та оберігає від несприятливих зовнішніх факторів. Олія апельсина. Олія апельсина очищає, освіжає і тонізує шкіру, позбавляє її від різних недосконалостей.
Спосіб застосування За допомогою дозатора видавіть на руку кілька крапель засобу та розподіліть їх по обличчю. Втирайте у шкіру до повного вбирання. Рекомендується використовувати з іншими продуктами, що доглядають, з цієї ж лінійки.
Тип шкіри чутлива
Вік 20+

* Технічні характеристики Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тонік для обличчя A'pieu Hamamelis Toner

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →