Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор AOC C27G2U/BK

Код товару: 227512
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AOC
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор AOC C27G2U/BK

Діагональ дисплея 27" Максимальна роздільна здатність дисплея 1920 x 1080 Час реакції матриці 1 мс Яскравість дисплея 250 кд/м² Тип матриці VA Контрастність дисплея 4000:1 Особливості "Безрамковий" (Сinema screen) FlickerPt Регулювання по висоті

Ціна: 14061 грн
шт

Опис товару Монітор AOC C27G2U/BK

блискавично швидкий вигнутий 27-дюймовий монітор з VA матрицею з частотою оновлення 165 Гц, часом відгуку 1 мс і підтримкою FreeSync Premium C27G2U - ідеальний варіант для динамічних ігор. Завдяки частоті оновлення 165 Гц та часу відгуку 1 мс дисплей відтворює зображення ідеальної якості. Діагональ 27 дюймів та кривизна екрану 1500R забезпечують ще більше занурення в ігровий процес. Технологія FreeSync Premium оптимізує злагоджену роботу графічного процесора та монітора. 165 Гц Частота оновлення 165 Гц, що більш ніж удвічі більше в порівнянні зі стандартом 60 Гц, перетворює ігри на справжнє задоволення. Реалізуйте потенціал відеоадаптера. Забудьте про розриви зображення тапопрощайтеся з розмитим зображенням. Відчуйте як ваші рефлекси перетворюються на безпосередні дії. Ніколи не озирайтесь. 1 мс Час відгуку дорівнює 1 мс означає швидкість без розмиття зображення для повноцінної насолоди грою. Швидкісні рухи та драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення. Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору зупинити вас. FreeSync Premium Насолоджуйтесь найкращою якістю зображення навіть у динамічних іграх. Технологія FreeSync Premium від AMD виробляє синхронізацію частот оновлення графічного процесора та монітора, роблячи ігровий процес більш плавним та захоплюючим, зберігаючи при цьому високупродуктивність. Завдяки підтримці частот оновлення не нижче 120 Гц, технологія FreeSync Premium від AMD зменшує розмитість та підвищує різкість зображення, забезпечуючи його більш реалістичне сприйняття. Функція LFC усуває зависання у випадках, коли частота зміни кадрів стає нижчою за частоту оновлення. 6 Games mode Переведіть свій дисплей у потрібний ігровий режим одним натисканням кнопки. Перемикайтеся між встановленими ігровими режимами для FPS, гонок або RTS, підбирайте власні ідеальні налаштування та зберігайте їх. Клавіатура налаштувань AOC дозволяє швидко та легко перемикати профілі та регулювати параметри. Height adjustment Ми дбаємо про ваше благополуччя. Саме тому цей монітор пропонуєможливості налаштування по висоті, що допомагають знайти ідеальне положення для роботи, гри або перегляду відео. Адаптація монітора AOC відповідно до ваших потреб не тільки допомагає знизити втому, а й допомагає зберегти здоров'я. Нарешті, він дозволяє вам і вашій команді досягти найкращих результатів у будь-якій справі. 1500R Curved Вигнутий дизайн обволікає вас, поміщаючи в центр дійства та забезпечуючи занурення в ігровий процес. Low Input Lag Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки введення (Low Input Lag) від AOC. Забудьте прикраси: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу в потрібний момент при спуску курсу слабкимнатисканням.

Монітор AOC C27G2U/BK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор AOC C27G2U/BK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор AOC C27G2U/BK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор AOC C27G2U/BK

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці ВА
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080
Інтерфейси 2 x HDMI
DisplayPort
VGA
Час матричної реакції 1 мс
Яскравість дисплея 250 кд/м²
Контраст дисплея 4000:1
Особливості "Безрамковий" (Сinema screen)
Flicker-Free
USB-концентратор
Вигнутий екран
Поворотний екран (Pivot)
Регулювання по висоті
Частота оновлення 165 Гц
Кут огляду горизонтальний 178º
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178º
Побудовані -в стовпцях Динаміки: 2 Вт x 2
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.3114 мм
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100 мм
Підсвічування WLED (світлодіодне підсвічування)
Розмір монітора 529 х 613 х 228 мм
Вага 5.6 кг
Додаткові роз'єми USB 3.2 (Gen1) x 4
Лінійний вхід
Вихід навушників (3.5 мм)

* Технічні характеристики Монітор AOC C27G2U/BK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор AOC C27G2U/BK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AOC C27G2U/BK

Код товару: 365808
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 94815
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161206
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →