Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор AOC 27B2H/EU

Код товару: 240461
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AOC
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор AOC 27B2H/EU

27B2H від AOC оснащений 27-дюймовою IPS-панеллю Full HD з реалістичними кольорами. Підключення VGA та HDMI забезпечують можливість використання різних вихідних пристроїв. 27B2H – чудовий варіант для встановлення кількох моніторів завдяки підтримці кріплення VESA, 3-сторонній безрамній панелі та широкому куту огляду. Крім того, він оснащений технологіями LowBlue та FlickerFree.

Ціна: 8256 грн
шт

Опис товару Монітор AOC 27B2H/EU

    Витонча та надтонка конструкція, гнучкі можливості підключення, велика 27-дюймова IPS-панель з приголомшливими кольорами та функціями для захисту очей
27B2H від AOC оснащений 27-дюймовою IPS-панеллю Full HD з реалістичними кольорами. Підключення VGA та HDMI забезпечують можливість використання різних вихідних пристроїв. 27B2H – чудовий варіант для встановлення кількох моніторів завдяки підтримці кріплення VESA, 3-сторонній безрамній панелі та широкому куту огляду. Крім того, він оснащений технологіями LowBlue та FlickerFree.
    Безрамна конструкція
Окрім сучасного та привабливого зовнішнього вигляду, безрамні конструкції забезпечують безшовний вигляд при використаннікількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не пропадатимуть у темній безодні рамок під час встановлення кількох моніторів поруч один з одним.
    Широкий кут огляду
Широкий кут огляду дозволяє точно відображати кольори при кутах огляду до 178°. Таким чином, не має значення, під яким кутом дивитися, кольори завжди будуть ідеальними.
    HDMI
HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримується ігровими консолями поточного покоління, сучасними графічними професорами та ТВ-приставками з підтримкою системи захисту цифрового вмісту HDCP. HDMI версій 1.3-1.4b підтримує частоти оновлення 144 Гц при 1080p і 75 Гц при 1440p, тоді як HDMI версій 2.0-2.0b підтримує 240 Гцпри 1080p, 144 Гц при 1440p та 60 Гц при 2160p (4K).
    Роздільна здатність Full HD
Хочете подивитися фільм Blu-ray у повноцінній якості, насолодитися іграми з високою роздільною здатністю або читати чіткий текст, використовуючи офісні програми? Завдяки роздільній здатності Full HD 1920 x 1080 пікселів цей монітор дозволить вам це. Щоб ви не переглядали, роздільна здатність Full HD дозволить не упустити навіть найдрібніші деталі без необхідності в новітньому відеоадаптері або інтенсивному використанні системних ресурсів.
    Панель IPS
Неважливо, чи переглядаєте ви фотографії, відео, верстку журналу в InDesign або граєте в улюблену гру - ми хочемо, щоб все виглядало чудово незалежно від кута огляду. Саметому цей дисплей оснащений передовою IPS-панеллю, яка гарантує яскраві кольори та пропонує широкий кут огляду. Таким чином, зображення завжди виглядає чудово і точно, незалежно від кута перегляду вами, вашими друзями або колегами, які стоять або сидять поряд з вами.
    Режим Low Blue Light AOC
Короткі хвилі синього кольору можуть стати причиною погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливі сині промені без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів та параметрів для отримання затемненого зображення та зображення у жовтих відтінках.

Монітор AOC 27B2H/EU Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор AOC 27B2H/EU в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор AOC 27B2H/EU в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор AOC 27B2H/EU

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 1920x1080
Інтерфейси HDMI; VGA
Час матричної реакції мс 4
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея кд/м2 250
Контраст дисплея статична 1000:1
Частота оновлення Гц 75
Кут огляду горизонтальний 178
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178
Побудовані -в стовпцях Ні
Ставлення сторін 16:я
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100 x 100 мм
Вбудована веб-камера Ні
Підсвічування wLED
Розмір монітора см 46 x 62 x 19
Вага кг 3.6
Додаткові роз'єми Аудіовихід

* Технічні характеристики Монітор AOC 27B2H/EU можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор AOC 27B2H/EU

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AOC 27B2H/EU

Код товару: 123524
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 30527
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo LI2321swA 8600 грн
Код товару: 249933
На замовлення, 1-3 дні
LG 24MP60G-B 8600 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →