Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл

Код товару: 170439
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Биолонг
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Антисептики та лосьйони Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл

БіоЛонг - засіб для дезінфекції рук, шкіри та медичних приладів, з дозатором, пінний 200 мл (Кожний антисептик)

Високоефективний засіб антисептичної та гігієнічної обробки шкіри. Готовий до застосування. Безбарвна рідина з характерним запахом складових частин, рН від 6,0 до 8,0. Має бактерицидну дію, не сушить та не дратує шкіру. Підходить для дезінфекції рук медперсоналу, зайнятого у проведенні операцій у ЛПЗ, а також для знезараження шкіри пацієнтів перед втручаннями. Високоефективний проти транзиторної та резидентної мікрофлори.

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл

 БіоЛонг - засіб для дезінфекції рук, шкіри та медичних приладів, з дозатором, пінний 200 мл (Шкірний антисептик)

 
Високоефективний засіб антисептичної та гігієнічної обробки шкіри. Готовий до застосування. Безбарвна рідина з характерним запахом складових частин, рН від 6,0 до 8,0. Має бактерицидну дію, не сушить та не дратує шкіру. Підходить для дезінфекції рук медперсоналу, зайнятого у проведенні операцій у ЛПЗ, а також для знезараження шкіри пацієнтів перед втручаннями. Високоефективний проти транзиторної та резидентної мікрофлори.
 
За токсичністю при пероральному введенні та нанесенні на шкіру відповідає 4 класу - Малонебезпечнеречовина. Препарат не має дратівливих або шкірно-резорбтивних, а також сенсибілізуючих та кумулятивних властивостей, а також гонадотропні, ембріотропні, ембріотоксичні, канцерогенні, мутагенні та тератогенні властивості відсутні.
 
Не містить хлору, фосфатів, кислот, абразиву. Гіпоалергенно, не залишає розлучень, не завдає шкоди оброблюваним поверхням.
 
Склад: Вода, ІПС, ГОДИННА <5%
 
Термін придатності: 36 місяців.
 
Призначення:
 
для дезінфекції рук хірургів, акушерів та медперсоналу, зайнятих у проведенні операцій та прийнятті пологів у закладах охорони здоров'я;
дезінфекції рук медичного персоналу;
дляобробки шкіри пацієнтів перед інвазійними втручаннями, ліктьових згинів донорів;
дезінфекції рук працівників навчально-виховних закладів, аптек, лабораторій різного підпорядкування, об'єктів комунальних служб, у т.ч. косметичних салонів, перукарень, підприємств громадського харчування, соцзабезпечення (будинки для людей похилого віку, інвалідів та ін.), банківських установ, на всіх видах транспорту;
дезінфекції рук працівників підприємств харчової, фармацевтичної, біотехнологічної, косметичної промисловості, санітарно-курортних установ, підприємств ресторанно-готельного бізнесу, підприємств агропромислового комплексу та ветеринарногонагляду.
Застосування:
 
Гігієнічна обробка рук - нанести 3 мл засобу і ретельно втерти у шкіру.
Обробка ліктьових згинів донорів - двічі протерти різними тампонами в одному напрямку.
Обробка рук хірургів - дворазово нанести по 5 мл засобу з інтервалом в 1 хвилину і ретельно втерти його в шкіру рук, зап'ястя та передпліччя.
Перед застосуванням збовтати.
Продукція Biolong - нове слово в дезінфекції інструментів, рук та поверхонь. Засоби відрізняються формою випуску та ступенем концентрованості, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для тієї чи іншої мети. В асортименті є як вже готові до застосування препарати у вигляді спреїв та піни, так іконцентрати, за допомогою яких можна самостійно приготувати розчин із потрібним відсотковим співвідношенням діючої речовини.
 

Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Антисептики та лосьйони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Антисептики та лосьйони и купити Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл

Формат Піна
Об `єм 200 мл
Особливості зі спиртом
Застосування Обробка ін'єкційного поля, Гігієнічна дезінфекція рук та шкіри, Хірургічна дезінфекція рук та шкіри, Антисептична обробка шкіри, Дезінфекція інструментарію, Дезінфекція інструментів, Знезараження медичних виробів
Дія антибактеріальне
З'єднання Вода, ІПС, ЧАС <5%

* Технічні характеристики Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Антисептик БіоЛонг пінний 200 мл

Код товару: 177400
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 169729
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 170435
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →