Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT)

Код товару: 316629
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: ATAS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прибирання для автомобіля Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT)

Висококласний активний очисник у зручній упаковці. Розроблено спеціально для усунення гудрону, асфальту, деревного клею, залишків мошок та інших дорожніх забруднень з лакофарбових, гумових, пластмасових та скляних поверхонь.

Ціна: 387 грн
шт

Опис товару Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT)

 Забезпечує виняткову чистоту без розлучень та смуг, а також не викликає помутніння вітрового скла. Вироблено за особливою фірмовою формулою, яка забезпечує дуже швидке усунення забруднень - всього протягом декількох хвилин очисник проникає в забруднення і руйнує його структуру зсередини, після чого забруднення легко видаляється м'якою тканиною, наприклад серветкою з мікрофібри. Рекомендується використовувати очищувач перед повноцінним миттям транспортного засобу з використанням автошампунів. Має приємний запах. Переваги: ​​Універсально підходить як для очищення кузова, так і для скла, дзеркал, незабарвлених бамперів, коліс. Цілком готовий до застосування і невимагає розведення водою. Активно та якісно видаляє всі види дорожніх забруднень, включаючи складні та застарілі. Легко та зручно наносити. Не залишає після очищення розлучень, патьоків або плям, гарантує виняткову чистоту деталі. Економні витрати.

Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прибирання для автомобіля купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прибирання для автомобіля и купити Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT)

Ємність (вага) 250 мл
Країна виробник Італія

* Технічні характеристики Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Антибітум ATAS/DECABIT (250ml) (ATAS DECABIT)

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →