Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black

Код товару: 273707
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Anker
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black

Bluetooth-колонка Anker SoundCore Motion+ відтворює приголомшливий за якістю Hi-Res звук без втрат, що покращується підтримкою аудіокодека Qualcomm aptX та інших.

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black

Anker Soundcore Motion+ має два твітери, два динаміки низьких частот і пасивний випромінювач. Такого набору достатньо для створення звуку потужністю до 30 Вт, що досить багато для такої компактної акустики. Виробник підготував кілька встановлених схем еквалайзера, що змінюються через фірмовий додаток Soundcore, але є можливість погратися з повзунками самостійно. Програма також дозволяє керувати гучністю або навіть відключати колонку віддалено. Це корисна функція, особливо якщо ви знаходитесь в іншому кінці кімнати і вам не хочеться наближатися до пристрою. Soundcore Motion+ може бути з'єднана з другою колонкою того ж виду, так щоб утворювати стерео. Корпус водонепроникний, з рейтингом IPX7. Завдяки цьому обладнання можна успішно використовувати, наприклад, біля басейну або на пляжі – не побоюючись ушкодження. Насправді його навіть можна брати до душі. Збоку під гумовою заглушкою є вхід AUX і роз'єм USB-C. Останній використовується для за

Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black

Тип Акустика
Влада 30
З'єднання Бездротове
Інтерфейси Bluetooth
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка ANKER SoundСore Motion+ Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ANKER SoundСore Motion+ Black

Код товару: 231432
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233342
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235750
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →