Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White

Код товару: 199877
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Anker
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White

Нова акустична система ACAA (коаксіальна акустична архітектура Astria) поєднує арматурний драйвер від виробника Knowles і динамічний драйвер діаметром 11 мм. Конструкція корпусу розроблена таким чином, що подвійна система Astria спрямована у вушний канал. Це дозволяє збалансувати високі та низькі частоти та отримати найчистіший звук, який ви коли-небудь чули у бездротових навушниках.

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White

Повністю бездротові навушники Liberty 2 Pro рекомендовані 10 звукорежисерами-володарями премії Греммі. Переданий звук має бездоганну глибину і детальність, кожен інструмент звучить абсолютно. Щоб кожен міг насолоджуватися ідеальним прослуховуванням музики в навушниках Liberty 2 Pro, спеціальний додаток HearID аналізує ваш слух, визначає індивідуальні особливості та створює персональне налаштування звуку тільки для ваших вух. Додаток Soundcore також дозволяє отримати повний контроль над еквалайзером і надає 22 попередньо встановлених профілю. Навушники SoundCore Liberty 2 Pro можуть грати до 8 годин від однієї зарядки. Завдяки кейсу, в якому зберігаються та заряджаються навушники, цей час можназбільшити до 32 години. Крім того, Liberty 2 Pro підтримують швидку зарядку — десять хвилин у кейсі дають дві додаткові години прослуховування музики. Заряджається кейс через роз'єм USB Type C та за допомогою бездротової зарядки. Liberty 2 Pro також можуть працювати як гарнітури. 4 мікрофони у поєднанні з технологією придушення навколишнього шуму cVc 8.0 забезпечують кришталево чистий голос під час розмови.

Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White

Тип Навушники
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Вбудований у корпус навушників
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ANKER SoundСore Liberty 2 Pro White

Код товару: 346925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →