Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE

Код товару: 159271
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Amica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE

Тип поверхні індукційна; Тип зон нагріву індукційна; для вбудовування 56 x 49 см; Розташування панелі Спереду; Робоча поверхня склокераміка;

Ціна: 16555 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE

 FlexiSpace

Звичайно, чи неодноразово доводилося Вам використовувати каструлі, в яких основа не виходила за поле опалення. Тепер розмір або форма горщика не має значення! На відміну від більшості панелей, які пропонуються на ринку, котушки індукційні в пристроях Amica вони не круглі, а квадратні, що дозволяє максимальне використання поверхні плити. Велика площа нагріву більше та більше можливостей!
 
Hob&Go
Просто поставте та варіть. Положення горщика на будь-яке поле на диску автоматично активує відповідне нагрівальне поле. Достатньо лише налаштувати потужність нагріву. Приготування їжі ще ніколи не було такінтуїтивно!
 
AutoBridge
Автоматичне зв'язування полів в одне-це функція AutoBridge, яка сама розпізнає положення великого горщика і поєднує поля, створюючи велике поле нагріву. Зона нагрівання відповідає формі горщика. Підвищується як ефективність приготування їжі, але й зручність використання. Обслуговування плити дуже зрозуміле!
 
CheckPot
Якщо ви не впевнені, що Ваш посуд підходить для приготування їжі на індукційній варильній панелі, скористайтеся функцією CheckPot. При встановленні каструлі на полі пластини перевіряє, чи є горщик, що стоїть на ньому, повною мірою використовує потужність плити.

Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 57,6х51,8 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Amica PI 6544 NSU X-TYPE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Amica PI 6544 NSU X-TYPE

Код товару: 146585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 18587
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 50516
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →