Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Amica KF 3039

Код товару: 332060
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Amica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Amica KF 3039

Електрочайник Amica KF 3039 - сучасний побутовий чайник у стилі хай-тек, виготовлений із надзвичайно міцної високоякісної нержавіючої сталі.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Електрочайник Amica KF 3039

Електрочайник Amica KF 3039 - сучасний побутовий чайник у стилі хай-тек, виготовлений із надзвичайно міцної високоякісної нержавіючої сталі.
 
Стрікс контролер
Не буває довговічного електрочайника без відповідного контролера - тобто без системи, що відповідає за передачу енергії між основою чайника і самим пристроєм. Ось чому Amica використовує найкращі контролери Strix на ринку. Завдяки інноваційним рішенням термін служби обладнання є довшим, а для вас це економія. Тепер ви можете насолоджуватися своїм чайником довше.
 
поворотна основа на 360°
Іноді повернути чайник у вихідне положення може бути проблематично, особливо якщо ви робите целівою рукою. Ось чому основу чайника Amica можна обертати. Тепер дотягнутися до пристрою або покласти його завжди буде зручно - незалежно від того, правша ви чи шульга. Користуйтеся комфортом.
 
Корпус із нержавіючої сталі
Кожна деталь має значення, коли йдеться про елегантний і послідовний декор кухні. Саме тому корпуси чайників Amica виготовлені із надзвичайно міцної високоякісної нержавіючої сталі. Такий дизайн не тільки тішить око, але й гарантує, що ваш чайник ідеально поєднуватиметься з іншими приладами зі сталевим оздобленням. Це ще й практично, адже використовувані матеріали гарантують тривалий термін служби пристрою. Це стиль та економічність ублагородній формі.
 
Знімний фільтр проти накипу
Жорстка водопровідна вода? Відкладення вапняного нальоту може не тільки позначитися на вашому здоров'ї, але й непривабливо. Саме тому чайники Amica оснащені спеціальним фільтром, що знімається. Він оберігає воду, яку ви п'єте, від потрапляння до неї, яка випадає в осад під час приготування їжі. Покращує його властивості та надовго зберігає чайник у найкращому стані. Це гігієна та найкращий смак води в одному.
 
Легко відкрити
Електричний чайник – це зручно. Зробіть його використання максимально зручним. Завдяки кнопці EasyOpen, захованій у ручці, вам не потрібно вручну відкривати кришку чайника.просто натисніть і ви отримаєте легкий доступ до його внутрішньої частини. Такі рішення роблять ваше життя простішим на кожному кроці.
 
Нековзна основа
На кухні часто щось проливається і стільниця стає слизькою. Саме тому основи чайників Amica оснащені гумовими ніжками. Така конструкція значно підвищує стійкість пристрою та запобігає його ковзанню по поверхні навіть у вологому стані. Чайник знаходиться на тому місці, де він має стояти. І ви почуваєтеся в безпеці, тому що випадково не обпечетеся гарячою водою.

Електрочайник Amica KF 3039 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Amica KF 3039 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Amica KF 3039 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Amica KF 3039

Об `єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый (диск)
Покриття нагрівального елемента Нержавеющая сталь
Матеріал корпусу Нержавеющая сталь
Індикація включення Есть
Індикатор рівня води Есть
Фільтр Фильтр от накипи
Тип Обычный
Підставка Есть
Підсвічування Есть
Відсік для зберігання шнурів Есть
Колір Серый

* Технічні характеристики Електрочайник Amica KF 3039 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Amica KF 3039

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Amica KF 3039

Код товару: 10003
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 16458
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 88994
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 6A013 1978 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →