Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone

Код товару: 219949
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Amazon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone

Зустрічайте абсолютно нову Echo Dot - інтелектуальний динамік з новим дизайном та покращеним динаміком для більш насиченого та гучного звуку. Голосове управління музикою – потокова передача музики з Amazon Music, Spotify, Sirius XM та інших через покращений динамік для більш насиченого та гучного звуку. Найбільший, найкращий звук – комбінація з другою точкою луни (3-го покоління) для насиченого стереозвуку. Наповніть свій будинок музикою за допомогою сумісних пристроїв Echo у різних кімнатах.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone

Попросіть Алекса відтворювати музику, відповідати на запитання, читати новини, перевіряти погоду, встановлювати будильники, керувати сумісними пристроями для розумного будинку та багато іншого. Миттєво заходьте до інших кімнат вашого будинку або робіть оголошення в кожній кімнаті за допомогою сумісного пристрою Echo. Використовуйте інший динамік - підключіть до власних динаміків через Bluetooth або за допомогою аудіокабелю 3,5 мм. Олекса має навички - з 50 000+ навичок, Алекс завжди стає розумнішим і додає нові навички, такі як відстеження фітнесу, ігри та багато іншого. Голосове керування вашим розумним будинком - включайте освітлення, регулюйте термостати, замикайте двері та багато іншого за допомогою сумісних підключених пристроїв.

Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone

Тип Портативна
Кількість каналів 2.0
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативна
Інтерфейси Wi-Fi
З'єднувачі 1 x 3.5 мм (Mini-Jack)
Матеріал стовпців метал та пластик
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Amazon Echo Dot (3gen, 2018) Sandstone

Код товару: 187364
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G007BK 2236 грн
Код товару: 187366
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G007WT 2236 грн
Код товару: 104227
На замовлення, 1-3 дні
Microlab B-70 2623 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →