Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Насос AL-KO Premium Twin 14000

Код товару: 162460
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AL-KO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Насоси, насосні станції та насоси Насос AL-KO Premium Twin 14000

Насос занурювальний AL-KO Twin 14000 — дуже продуктивний багатофункціональний комбінований насос занурювального класу „Premium“. Він поєднує переваги насоса для чистої та насоса для брудної води.

Ціна: 6794 грн
шт

Опис товару Насос AL-KO Premium Twin 14000

 Дуже хороші результати тестування: потужний універсальний занурювальний насос Twin 14000 Premium

Там, де раніше були потрібні два різні насоси, сьогодні достатньо мати тільки комбінований занурювальний насос AL-KO Twin 14000 Premium. Купуючи цей універсальний занурювальний насос, ви робите правильний вибір з урахуванням реалізації можливостей гнучкого застосування. Насос можна застосовувати для відкачування та перекачування забруднених рідин, наприклад, при засміченнях, повенях або для відкачування води з будівельних котлованів, або із застосуванням як звичайна водяна помпа для чистої води, наприклад, для обслуговування ставків, бочок з дощовою водою та плавальних басейнів. Завдяки патентованій системі Twin-Combi, можнавиконувати різного роду горизонтальне відкачування на мінімальній глибині 8 мм. Цей насос надійний, може практично все, він захоплює багатим оснащенням і кабелем електроживлення, довжиною 10 м, універсальним підключенням, вимикачем для захисту від перегріву двигуна, а також дуже якісною збіркою.

Це підтверджено під час тестування, організованого спеціалізованим ілюстрованим журналом Heimwerker Praxis (випуск 02/2016) з оцінкою 1.3 (дуже добре). Ось як хвалять цей занурювальний насос у звіті про тестування: Там, де раніше потрібні були два різні насоси, сьогодні достатньо мати лише комбінований занурювальний насос AL-KO Twin 14000. Власники будинку та саду можуть радіти, адже за ціною близько 140 євроцей відмінний насос цілком доступний практично кожному.

Технічні деталі універсального комбінованого занурювального насоса TWIN 14000 Premium
Багатофункціональний комбінований занурювальний насос може бути застосований і в стаціонарному та в мобільному режимі для видалення зайвої води, завдяки практичній вбудованій ручці для транспортування та кабелю електроживлення довжиною 10 метрів, а також вагою 8.2 кг. Насос має компактні розміри 25.3 x 19, 3 x 31.7 см і міцні, вали з якісної нержавіючої сталі, не схильні до корозії. Постійне мастило та кульковийпідшипник не потребує технічного обслуговування. Міцний корпус з потрійною герметизацією дозволяє стверджувати, що ви купуєте дуже довговічний і надійний універсальний насос. Він добре впорається і з більшими забрудненнями у воді, адже для цього є дуже великі отвори на стороні всмоктування. Насос швидко та надійно відкачує як чисті, так і брудні рідини з розмірами частинок бруду до 30 мм.

Насос має велику потужність 850 Вт і продуктивність до макс. 15 000 л/год, і він здатний у найкоротший час виконувати завдання з відкачування та перекачування. Комбінований універсальний насос занурювальний AL-KO Twin 14000 Premium оснащений вбудованим реле рівня: Він дозволяє дуже зручно, в автоматичному.режимі налаштувати висоту рівня води, а в альтернативному ручному режимі можливе також горизонтальне відкачування. Насос призначений для роботи із зануренням на глибину до макс. 7 м. Однак з урахуванням висоти подачі до 10 метрів він легко подолає і занурення на більшу глибину. Розмір випускного отвору насоса складає 1.5 дюйми, що відповідає близько 47.8 мм. Кутовий штуцер 90° оснащений універсальним сполучним елементом, а також комбінованим ніпелем із комплекту, що дозволяє підключати шланги основних розмірів, представлених в асортименті мережі спеціалізованої торгівлі.

Вказівка: Цей насос не призначений для питної води, він може застосовуватися тільки длягосподарсько-технічної води з температурою трохи більше 35 °C. Також він не підходить для солоної води, води з вмістом агресивних хімікатів чи піску.

Особливості:

  • Ідеальний вибір для тісних шахт, оскільки цей насос оснащений вбудованим реле рівня.
  • Переключення з режиму бруду в режим чистої води виконується простим регулюванням основи насоса.
  • Патентоване комбіноване робоче колесо для відповідності екстремально високим вимогам.
  • Довгий термін служби насоса забезпечений захистом від корозії та виконанням з якісної нержавіючої сталі.
  • Розмір зерна до 30 мм, продуктивність макс. 15000 л/година, висота подачі до 10 м

Насос AL-KO Premium Twin 14000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Насос AL-KO Premium Twin 14000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Насоси, насосні станції та насоси купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Насоси, насосні станції та насоси и купити Насос AL-KO Premium Twin 14000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Насос AL-KO Premium Twin 14000

Тип Занурювальні насоси
живлення Мережа
Двигун Електро
Потужність, кВт 1 кВт
Виконання 250 л/хв
Висота корму 10 м
додаткові характеристики Максимальна глибина занурення 7 м
Діаметр вихідного отвору: G 1.5" (47.8 мм)
Довжина кабелю: 10 м
Приладдя (сумісність): 112478
Розміри 292 x 191 x 344 мм
Вага 8.2 кг

* Технічні характеристики Насос AL-KO Premium Twin 14000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Насос AL-KO Premium Twin 14000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AL-KO Premium Twin 14000

Код товару: 246705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151400
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127326
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN SCWP50 7095 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →