Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример AL-KO Premium 132

Код товару: 162503
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AL-KO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример AL-KO Premium 132

Мотокоса "solo by AL-KO 132". Прилад працює незалежно, професійно стриже газон, він міцний, ефективний і дуже простий в управлінні. by AL-KO". Вона справляє гарне враження біля кордонів газону і скрізь, де не справляються інші, надто великі газонокосарки.

Ціна: 10664 грн
шт

Опис товару Тример AL-KO Premium 132

Маючи потужний двигун з вбудованим захистом від вібрацій, а також з урахуванням високої комфортності в управлінні, мотокоса "solo by AL-KO 132" неодмінно стане вашим найактивнішим помічником. Вас порадує і здивує відчуття додаткового комфорту, а також низькі навантаження при косьбі та підстриганні високої трави, а також здатність до потужної та ефективної обробки найдикіших трав'яних заростей.
З додатковим захистом від вібрації та з найкращим оснащенням у формі "мотоциклетної" рукоятки, яку можнаіндивідуально відрегулювати під свій зріст, цією мотокосою можна легко та безпечно керувати, навіть на ділянках із найважчою травою.

 

Технічні деталі "solo by AL-KO 132"
Ця потужна мотокоса подарує вам плавний хід, реалізований завдяки декомпресійному клапану, дуже легкий старт двотактного двигуна новітнього покоління 0.9 кВт (32.5 куб. см.), дуже міцну конструкцію, професійні органи управління, як у великих приладах, а також багатостороннє застосування та зручність технічного. обслуговування, як це властиво всім приладам серії "solo by AL-KO".

Завдяки зручному та безпечному напрямку приладу, ергономічній "мотоциклетній" рукоятці із вбудованими на нійорганами управління, доступними без необхідності зміни охоплення рукоятки, а також оптимальної збалансованості та стабільності приладу (рукоятка виконана з алюмінієвої труби з дуже товстими стінками, 28 мм), ви зможете виконати навіть найважчі роботи з косіння трави та розчищення газонних площ, у високій траві і в завзятих заростях, причому, ви зможете легко тримати зручну позу. До того ж подвійний ремінь для транспортування забезпечує захист стегон, а дуже маловібраційний привід значно знизить навантаження при роботі. Комфортність перенесення цієї мотокоси та безпека поводження з нею значно допоможуть вам у вашій роботі.

Ця потужна мотокоса дасть вам більше гнучкості учас її роботи, оскільки в обсязі її поставки є дві ріжучі головки: одна насадка з міцним металевим ножовим полотном 25 см, і одна велика головка з ріжучою ліскою для обробки трави, що щадить, з шириною різу 41 см. Не вимикаючи мотокоси, ви можете відрегулювати довжину ріжучої волосіні за допомогою т.зв. "автоматики натискання" (для цього просто коротко притисніть тримерну головку до ґрунту).

З цією потужною мотокосою ви зможете працювати на будь-якій території, підрізати траву по краю газону, обходити кущі, видаляти дикі чагарники густої трави, причому все це незалежно від мережі електроживлення і з великою економією часу. Незалежність від часу роботи від акумулятора без підзарядки, від довжини кабелю та"кабельний салат" - це ваша велика перевага в обробці газонів і скверів великої площі, а також при косіння трави на вільній місцевості.

  • Потужна, продуктивна, маловібраційна мотокоса.
  • Дуже зручний при запуску двотактний двигун 0.9 кВт з декомпресійним клапаном та відцентровою муфтою зчеплення.
  • Безпечний напрямок приладу без втоми, з регульованою "мотоциклетною" рукояткою, з комфортним ременем для транспортування та захистом стегон.
  • Додатковий захист від вібрації для точного та легкого спрямування приладу.
  • Котушка з ліскою та з системою автоматичного регулювання притисканням мотокоси до ґрунту (автоматика натискання), атакож міцне металеве ножове полотно – все це передбачено в комплекті постачання.

Тример AL-KO Premium 132 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример AL-KO Premium 132 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример AL-KO Premium 132 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример AL-KO Premium 132

Огляд Мотокоси
Тип Бензинові
Влада 0.9 кВт
Об'єм двигуна 32.5
Обсяг паливного бака 0,8
Система різання Лісочка
Ніж
Вага 7.я

* Технічні характеристики Тример AL-KO Premium 132 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример AL-KO Premium 132

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AL-KO Premium 132

Код товару: 162420
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai Z 535 11739 грн
Код товару: 181246
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349987
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →