Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E

Код товару: 162483
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: AL-KO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Снігоприбиральна техніка Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E

Снігоуборник AL-KO SnowLine 46 E - ефективна снігоприбиральна машина з електричним двигуном потужністю 2 кВт та поворотним жолобом. Захоплення снігу виконується гумовим шнеком із смугою захоплення 46 см. Кромка з гуми м'яко зчищає сніг із плитки, тротуару. Простий в управлінні снігоприбиральник, з роботою якого може впоратися будь-яка людина. Інструмент маневрений, компактний та легкий. Дальність викиду снігу регулюється в діапазоні від 1 до 6 м-коду.

Ціна: 7439 грн
шт

Опис товару Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E

 

Особливості моделі:

- Використання в холодну пору року - потужний електродвигун з морозостійкими компонентами. - Оптимальна дальність викиду - сніг можна викинути на відстань 1-6 м. - Акуратне очищення від снігу - шнек оснащений м'якою гумовою кромкою, що щадить поверхню, що прибирається, наприклад, тротуарну плитку. - Простота використання та обслуговування - простий та зрозумілий інтерфейс електричного пристрою доступний для розуміння будь-якій людині. - Маневреність - компактні розміри, невелика вага, зручна рукоятка для керування інструментом, що повертається вручну жолоб.

Переваги:

Маневрений і простий в управлінні інструментМорозостійкий електродвигунДальність викиду регулюєтьсяАкуратна робота шнеком з гумовою кромкоюПоворотний жолобКомпактні габаритиНевелика вагаЗручна рукоятка.

Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Снігоприбиральна техніка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Снігоприбиральна техніка и купити Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E

Тип двигуна Електричний
Влада, Л.С. 2
Потужність, кВт 1,47
Двигун однофазний
Діапазон викидів снігу 10 м
Ширина снігового захоплення 46 см
Кількість швидкостей 1 вперед
додаткові характеристики Регулювання викиду снігу виконується вручну на корпусі машини. Обгумований шнек, що забезпечує переміщення агрегату, оберігає поверхню, що очищається, від механічних пошкоджень.
Вага 15

* Технічні характеристики Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Снігоприбиральник AL-KO Easy SnowLine 46 E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AL-KO Easy SnowLine 46 E

Код товару: 134138
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai S 500 8772 грн
Код товару: 360458
На замовлення, 1-3 дні
NAC STP196L-61-K 32336 грн
Код товару: 152909
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai S 5556 33024 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →