Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Akai DJ-222

Код товару: 289688
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Akai
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Akai DJ-222

Akai DJ-222 - переносна акустична система з бездротовим мікрофоном у комплекті. Король вечірок, з можливістю підключення двох пристроїв одновеременно через функцію Bluetoth, USB або SD. Оснащена DJ-пультом, з додатковими функціями, такими як Scratch та різноманітними звуковими ефектами.

Ціна: 11309 грн
шт

Опис товару Колонка Akai DJ-222

 Akai DJ-222 — переносна акустична система з бездротовим мікрофоном у комплекті. Король вечірок, з можливістю підключення двох пристроїв одновеременно через функцію Bluetoth, USB або SD. Оснащена DJ-пультом, з додатковими функціями, такими як Scratch та різноманітними звуковими ефектами. Вхід для підключення гітари або другого мікрофона. Функція запису. Оригінальне лід-підсвічування. Оснащена вбудованим акумулятором, заряджається від стандартної мережі та може бути використана в домашніх умовах. Транспортування акустичної системи забезпечують зручні ролики. Також керування здійснюється за допомогою пульта ДК. ХАРАКТЕРИСТИКИ: ● DJ пульт на верхній панелі керування; ● Вихідна потужність: 80 Вт; ● Пікова музична потужність: 800 Вт; ● Динаміки: 2х12″ НЧ 2х3″ СЧ + 1″ ВЧ; ● Світлодіодний дисплей; ● Вбудований BLUETOOTH; ● Підтримка USB/SD; ● FM-радіо; ● AUX-IN; ● Бездротовий мікрофон у комплекті; ● Підтримка дистанційного керування; ● Св

Колонка Akai DJ-222 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Akai DJ-222 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Akai DJ-222 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Akai DJ-222

Тип Портативна акустична система
Кількість каналів 1.0
Влада Вихідна потужність: 80 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативне
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка Akai DJ-222 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Akai DJ-222

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Akai DJ-222

Код товару: 303773
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 102972
На замовлення, 1-3 дні
F&D F5060X black 11567 грн
Код товару: 336900
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →