Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold

Код товару: 156685
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AGM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold

Діагональ екрану: 2.4"; Роздільна здатність екрану: 480x320; Камера: 3 Мп; Кількість ядер: 1; Стандарт захисту: IP68; Матеріал корпусу: Метал, Пластик, Гума;

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold

Зовнішній вигляд. AGM M2 Yellow складається з дійсно преміального пластику, який навіть через роки не розкладатиметься і зношуватиметься. Корпус повністю з чорного пластику та гуми, захист його IP68 говорить про повну стійкість до сильних пошкоджень - падінь та занурень під воду. Води та пилу телефон абсолютно не боїться у зв'язку з гарною збіркою "без жодної щілини". Ззаду на корпусі розташувалися камера та динамік, причому стилізували це дуже непогано. Попереду телефон дуже нагадує телефон Vertu, виглядає дуже круто. Зверху над дисплеєм знаходиться кольорова вставка - вона то і надає девайсу елегантності та естетичності. По-факту, дана модель це найкраще у сегменті, що коштує своїх грошей. Залізо.Кнопкові телефони переважно працюють на процесорі МТК 6261, який встановлений і в даній моделі. Це досить "швидкий" телефон з гарним відгуком на Ваші дії - він не підгальмовує і загалом працює шикарно. Підтримка 2 сім-карт та картки пам'яті - непоганий момент, тим більше слот для картки пам'яті знаходиться окремо. Акумулятор в даній моделі має ємність 2000 мАг, на практиці це трохи більше тижня. Вага телефону складає 139 гр, транспортувати і керувати ним дуже зручно, він у будь-якій ситуації не вислизне з руки завдяки гарному корпусу, що прорізає. Телефон має досить хороший захист, непоганий дизайн і стабільну операційну систему - для кнопкового телефонуцього більш ніж достатньо. Дисплей. Попереду на корпусі Ви можете знайти 2.4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 320х480 пікселів. Серед захищених кнопкових телефонів це найякісніший дисплей з погляду картинки і яскравості - все на максимальному рівні. За захистом він також непоганий, адже він покривається склом Gorilla Glass і його вистачає для будь-яких падінь з висоти 2 метри. Яскравість дуже висока, до того ж регулюється в налаштуваннях, тому в темний час є можливість зменшити яскравість. Також цей дисплей має порівняно невеликі рамки навколо себе на корпусі, що так само впадає в око рядовому користувачеві.

Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Без ОС
Показувати Діагональ екрану: 2.4" Роздільна здатність екрану: 480x320 Щільність пікселів: 240 ppi Тип дисплея: TFT
ЦП Spreadtrum SC6531DA
Матеріал корпусу Метал, Пластик, Гума
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Bluetooth
Камера Камера: 3 Мп Запис відео: Є Оптична стабілізація: Ні
Доступ в Інтернет GSM 850/900/1800/1900 МГц
Розваги та мультимедіа Є
Інтерфейси та з'єднання microUSB, Аудіо 3,5
Організатор Є
Стандарти GSM 850/900/1800/1900 МГц
Вага 139 г
Забарвлення Чорний/Золотий
Розміри 139х56.8х16 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон AGM M2 Black/Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AGM M2 Black/Gold

Код товару: 192931
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260736
На замовлення, 1-3 дні
Servo XS11 Black 2881 грн
Код товару: 260738
На замовлення, 1-3 дні
Servo XS11 Pink 2881 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →