Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Aeg AP 300 ELCP

Код товару: 28936
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Aeg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Aeg AP 300 ELCP

Тип пилососу стандартний
Тип збирання сухе, вологе
Тип пилозбірника Що таке «Тип пилозбірника» контейнер (циклонний)
Об'єм пилозбірника 30 л
Потужність 1 500 Вт

Ціна: 18447 грн
шт

Опис товару Порохотяг Aeg AP 300 ELCP

Якщо якість чистки необхідно підняти до максимально можливого рівня, то на допомогу прийде промисловий пилосос AEG AP 300 ELCP. Ця модель потужніша і робить ще більш ретельну фільтрацію, ніж модель AP 250 ECP. Так само цей пилосос націлений на професійне застосування і є багатофункціональним агрегатом. Він легко і ретельно видалить і сухий, і мокрий бруд, залишивши поверхню вільної від пилу, рідин, стружки, мокрого бруду та інших видів забруднень. Пилосос AEG AP 300 ELCP підійде не тільки для прибирання після закінчення будівельних і ремонтних робіт, але і зможе використовуватися прямо під час виконання роботи. Модель дуже зручна для роботи в парі зелектроінструментом, що засмічує робочу зону (наприклад, штроборіз або шліфувальна машина). Пилосос вмикатиметься автоматично при включенні електроінструменту.
Пилосос AEG AP 300 ELCP працює з продуктивністю всмоктування 3720 літрів за хвилину. Фільтрація повітря, що забирається, виконується новою системою CLEAR-PRESS, яка усуває найдрібніші з бур'янів. Найкраще очищати повітря допомагає подвійний фільтр. Об'єм бака даного пилососа – 30 літрів. Велика місткість дозволяє одночасно очищати поверхні великої площі та з великим ступенем засмічення. Також у пилососу AEG AP 300 ELCP є датчик, що сигналізує про граничну заповненість сміттєзбірника. В комплекті зпилососом крім адаптера, патрубка та подовжувальних трубок поставляються дві змінні насадки. Щілинна насадка та насадка для підлоги дозволять видаляти бруд із ще більшою ефективністю. Замінюватися насадки будуть швидко та легко. Для цього було застосовано систему «Click», яка швидко фіксує нову насадку.

Порохотяг Aeg AP 300 ELCP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Aeg AP 300 ELCP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Aeg AP 300 ELCP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Aeg AP 300 ELCP

Тип прибирання суха та волога
Система фільтрації моторний фільтр
Тип вакуумного очищувача контейнер
Об'єм пилососного очищувача 30 л
споживана потужність 1500 Вт
Регулятор потужності на корпусі
Довжина мережевого шнура 7 м
Всмоктувальна труба телескопічна
Турбо н.д.
Рівень шуму 80 дБ
Додаткові форсунки включені н.д.
додаткова інформація н.д.
Функції та можливості н.д.
Вага 10 кг
Забарвлення помаранчевий
Розміри н.д.

* Технічні характеристики Порохотяг Aeg AP 300 ELCP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Aeg AP 300 ELCP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Aeg AP 300 ELCP

Код товару: 334371
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGS7POW1 18877 грн
Код товару: 362708
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218270
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →