Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Скиборізка ADLER AD 4701

Код товару: 108046
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Adler
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скиборізки Скиборізка ADLER AD 4701

Ломтерізка (слайсер); потужність: 200 Вт

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Скиборізка ADLER AD 4701

Ломтерізка або слайсер AD 4701 ― це пристрій, який допомагає нарізати ваші продукти дуже рівно та красиво. Професійно. Погодьтеся, що не кожна господиня здатна на це, навіть озброївшись гострим ножем. Електричні скибочки AD 4701 призначені для швидкої і красивої нарізки різних продуктів тонкими скибочками однакової товщини. І цю товщину ви встановлюєте самі. З скибочкою - легко, швидко, красиво!

 

Крім ковбас, сирів, шинки, на бутерброд дуже смачно та корисно покласти огірок, помідор, цибулю. Все це розумна машина наріже настільки тонко і акуратно, що ваша дитина рідше проситиме дорогі і шкідливі гамбургери з мереж фастфуду. Фрукти таовочі на святковий стіл теж не у всіх вдається порізати апетитно. А це фруктові прикраси для тортів, цитрусові для коктейлів та лимон до чаю та коньяку, рибних тарілок тощо. Важко різати без відходів стиглі груші, банани, ківі, а також сучасні м'які помідори з товстою шкіркою звичайним ножем. Навіть маленькі оливки та варені яйця під силу цій побутовій техніці. Окрема тема – цибуля.

 

Багато хто плачуть при його нарізанні, що також ускладнює сам процес. Тепер можна отримати найтонші цибульні слайси до салатів та інших страв. Незамінна побутова скибочка від польського виробника побутової техніки Adler AD 4701 не замінна при домашньому консервуванні, коли потрібно нарізати тонкими скибочкамиперець, кабачки, баклажани та інші овочі

Скиборізка ADLER AD 4701 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Скиборізка ADLER AD 4701 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скиборізки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скиборізки и купити Скиборізка ADLER AD 4701 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Скиборізка ADLER AD 4701

Потужність 200 Вт
Ножі Нержавіюча сталь
Захисний кожух для ножів Є
Захист пальців Є
Імпульсний режим Є
Споживана потужність 220-240 Вт
Відсік для кабелю Є
Вага 2 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Скиборізка ADLER AD 4701 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Скиборізка ADLER AD 4701

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ADLER AD 4701

Код товару: 145960
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 62633
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SFS1000WH 2322 грн
Код товару: 190550
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →