Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823

Код товару: 148871
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Adler
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823

Тример • призначення: для професійної стрижки собак, котів • порода: дрібних, середніх та великих порід тварин

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823

Якщо у Вас вдома є собака або кішка, значить, Вам знадобиться прилад для догляду за домашньою твариною - машинка для стрижки вовни Adler AD 2823. Завдяки машинці Adler AD 2823, Ви зможете красиво підстригати довгу, збиту вовну, сформувати стильні зачіски, тим самим сформувавши особливий стиль свого улюбленця.

Повірте, роботою машинки Adler AD 2823 Ви будете задоволені, тому що вона максимально тихо та якісно працює, справляється з жорсткою шерстю, є високопродуктивною. Тепер Ваш улюбленець не боятиметься і чинитиме опір, коли Ви захочете його підстригти, адже керамічні леза машинки Adler AD 2823, акуратно і дбайливо вистригають шерсть – абсолютно без порізів і подряпин.

Укомплект Adler AD 2823 входить чотири насадки, Ви зможете регулювати довжину стрижки, таким чином, моделюючи різні нахили та коригуючи висоту вовни в залежності від ділянки. Працює машинка Adler AD 2823 від акумулятора, а це набагато зручніше, ніж машинки з довгим мережним кабелем, тим більше, що тварина рідко сидить на місці. Якщо Ви раніше переживали, як впораєтеся з таким складним та відповідальним завданням, як стрижка собаки, то тепер Ви з легкістю можете робити красиві, модні стрижки своєму вихованцю.

Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823

Тип мотора Тример
Живлення Акумулятор
Кількість установок довжини 4 шт
Кількість насадок 3, 6, 9, 12 мм;
Стрижка бороди Є
Вологе очищення Є
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Adler AD 2823

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Adler AD 2823

Код товару: 118470
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 204885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212130
На замовлення, 1-3 дні
ROWENTA TN6000F5 1505 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →