Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07)

Код товару: 151294
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Acer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07)

Діагональ дисплея
27"
Максимальна роздільна здатність дисплея
1920 x 1080
Тип матриці
IPS
Час реакції матриці
1 мс
Яскравість дисплея
400 кд/м2

Ціна: 13459 грн
шт

Опис товару Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07)

Ультра-широкоформатні монітори подобаються не всім, 4K-геймінг все не може отримати досить потужне «залізо» — так що ігрові моделі з традиційними пропорціями екрану та більш «приземленим» дозволом, як і раніше, «в строю», одним з них і є 27-дюймовий Full HDмонітор Acer Nitro XV272Pbmiiprzx.

Ігрова лінійка Acer Nitro, на противагу Predator, завжди тяжіла до спокійного і навіть часом мінімалістичного дизайну, не став винятком і Acer Nitro XV272Pbmiiprzx: у нього тонкий корпус, жодного глянцю чи яскравих елементів з RGB-підсвічуванням. «Безрамковий» дизайн (екран закриває захисне скло, через що у вимкненому стані здається, ніби його обрамляє лише тонка лінія бічної грані; після включення стає помітна додаткова рамка шириною півсантиметра), акуратна невелика кругла підставка, ніжка у вигляді металевого «штиря» » з непомітним кільцем темно-вишневого кольору в основі - загалом і в цілому, цей монітор цілком органічно впишеться в строгий офіснийінтер'єр; на ігрову модель суто зовні він схожий, прямо скажемо, несильно.
Acer Nitro XV272Pbmiiprzx використовує 27-дюймову IPS-панель з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів (щільність пікселів ~82 PPI). Панель 8-бітна з підвищенням розрядності до 10 біт за допомогою FRC.

Максимальна частота оновлення екрана – 144 Гц, монітор має підтримку адаптивної зміни частоти AMD Radeon™ FreeSync. Час відгуку – стандартний для IPS 4 мс (при використанні овердрайву), проте наявність Visual Response Boost, що практично повністю прибирає мастила в динаміці, дозволило компанії вказувати додаткове значення цього параметра у вигляді «1 мс (VRB)». У овердрайву два значення ступеня розгону – «звичайний» та «граничний». Змазаністьдинамічного зображення на «звичайному» овердрайві майже не відрізняється від того, що можна побачити при його повному відключенні, при переході на «граничний» малюнок стає трохи чіткішим, зате відразу з'являються дуже сильні артефакти розгону у вигляді темних шлейфів за об'єктами, що рухаються. Отже, ми б рекомендували або використовувати «звичайний» розгін, або взагалі його відключити – тим більше, що й у такому разі змазаність виявляється більш ніж помірною.

У даній моделі використовується напівматове покриття екрану - воно не бликує при типовому розташуванні користувача за монітором, проте при відхиленні убік поступово "перетворюється" на глянсове. Завдяки такомурішенню кристалічний ефект практично не помітний і проявляється лише на макрознімку, та й то досить слабо.

Кути огляду дуже хороші, навіть за мірками сучасних IPS-панелей. При сильному відхиленні убік яскравість знижується відносно слабо, картинка трохи теплішає, але в цілому якість зображення залишається дуже високою.

Підставка дозволяє регулювати положення екрана по висоті, повертати його вліво-вправо та змінювати кут нахилу; переходу в портретний режим цієї моделі немає. З відеовходів тут є DisplayPort і 2 HDMI; поряд з ними знаходиться USB-концентратор з одним портом USB 3.0, ще два винесені на ліву бічну грань.

Acer Nitro XV272Pbmiiprzx виглядає, як «універсальний монітор дляроботи та вдома», ніж як типовий «ігровий монітор». Так, він має необхідні геймеру функції на кшталт частоти оновлення 144 Гц, технології адаптивного зміни частоти AMD FreeSync, зниження затримки введення в ігровому режимі тощо. – але при цьому в ньому використовується якісна IPS-панель з підтримкою HDR (що досі більш затребуване при перегляді фільмів, ніж в іграх), з розширеним колірним охопленням, емуляцією різних колірних просторів та заводським калібруванням режиму sRGB – а це вже скоріше орієнтовано на фотографів, дизайнерів та інших користувачів, які серйозно працюють з кольором.

Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07)

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080
Інтерфейси DisplayPort
HDMI
Час матричної реакції 1 мс
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 400 кд/м2
Контраст дисплея 1000:1
Особливості "Безрамковий" (Сinema screen)
Flicker-Free
Поворотний екран (Pivot)
Регулювання по висоті
Частота оновлення 144 Гц
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Побудовані -в стовпцях Є
Ставлення сторін 16:я
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100 мм
Підсвічування WLED
Розмір монітора З підставкою: 614 x 521 x 233 мм
Вага 6.72 кг

* Технічні характеристики Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ACER XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07)

Код товару: 365799
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154695
На замовлення, 1-3 дні
Philips 275E1S/00 13932 грн
Код товару: 365808
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →