Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Миша A4-tech X-710MK black

Код товару: 103357
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: A4Tech
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові миші Миша A4-tech X-710MK black

Тип датчика: Оптичний
Інтерфейс: USB
Кількість кнопок: 7
Сумісність із ОС: Microsoft Windows, Mac OS
Особливості: Підтримка MacOS

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Миша A4-tech X-710MK black

 Провідна оптична ігрова міні-миша A4Tech Х-710MK використовує потужний і чутливий сенсор Agilent. Вона виключно плавно рухається за будь-яких поворотів, реагуючи на найменші рухи швидко і чітко. Вона ідеально підходить для геймерів із маленькими долонями. Завдяки зручній та ергономічній формі, миша легко та надійно лягає в руку. З боків зроблені прогумовані вставки, що виключає вислизання миші в найнапруженішій ігровій ситуації. Симетричний дизайн розрахований як на правшів, так і на шульги.

Шість кнопок миші програмуються. Поруч із колесом прокрутки розташовується унікальна кнопка «Потрійний клік», що дозволяє зробитивідразу три постріли одним натисканням. Кнопка зміни роздільної здатності дозволяє змінювати швидкість курсору миші без встановлення додаткових драйверів. При зміні режиму колесо прокручування підсвічується різними кольорами. Максимальна роздільна здатність - 2000 dpi. При поверненні до повсякденної роботи за комп'ютером можна зменшити його до 400 dpi. Незалежно від ігрової активності та частоти використання миші, кнопки моделі прослужать вам дуже довго. Виробник, японська компанія OMRON, гарантує до 8 000 000 безперебійних «кліків».

Нові ігрові миші A4Tech мають вбудовану пам'ять 16 KБ. Це означає, що тепер у вас є унікальна можливість запрограмувати мишу виконувати будь-якіігрові дії одним кліком! Створюйте свої скрипти та інтегруйте їх у вбудовану пам'ять вашої миші. Грайте на будь-яких комп'ютерах, зберігши унікальні установки в пам'яті миші. Для цього просто скористайтеся зручним і наочним редактором скриптів Oscar, який ви знайдете на диску, що додається.

Використовуйте мишу замість клавіатури. Кожна кнопка миші тепер може бути налаштована так, щоб відтворювати будь-які команди клавіатури у будь-яких поєднаннях клавіш. Ви зможете одним рухом пальця купити всю зброю або поставити завдання групі.

Стріляйте довгими і короткими чергами. Виберіть кнопку миші та встановіть на неї кількістьпострілів, які ви хочете зробити одним натисканням цієї кнопки – від одного до п'яти. Також ви зможете встановити часовий інтервал між ними.

Регулюйте час відгуку. Ви можете запрограмувати кнопку миші, яка відповідає за час відгуку, від 3 до 30мс.

Уникайте помилок при стрільбі. Ви можете задати величину зміщення прицілу щодо курсору мишки для кращого влучення в ціль.

Здійснюйте найнеймовірніші трюки. Ви можете зробити почерговий запис складних дій клавіатури та миші, а потім точно відтворити синхронно та за секунди.

Специфікація:

  • Кількість кнопок: 6+1 колесо-кнопка
  • Дозвіл: 400/800/1200/1600/2000 dpi
  • Інтерфейс: USB
  • Робоча частота: 125-250-500-1000 Гц (USB Full Speed)
  • Частота обробки кадрів: 6500 кадрів/сек
  • Обробка зображення: 5.8 Мп/сек
  • Максимальна швидкість пересування: до 1 м/с
  • Максимальне прискорення: до 15 G
  • Сумісність: Windows 98, 2000, 2003, XP, MAC 8.6–10.X, Vista

Миша A4-tech X-710MK black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Миша A4-tech X-710MK black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові миші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові миші и купити Миша A4-tech X-710MK black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Миша A4-tech X-710MK black

З'єднання Провідне
Призначення Для ігор
Інтерфейс USB
Тип датчика миші Оптичний
Кількість клавіш миші 7

* Технічні характеристики Миша A4-tech X-710MK black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Миша A4-tech X-710MK black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на A4-tech X-710MK black

Код товару: 104344
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 147868
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159036
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →