Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Миша A4-tech G7-600NX-1

Код товару: 103365
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: A4Tech
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові миші Миша A4-tech G7-600NX-1

Тип датчика: Оптичний
Кількість кнопок: 3
Інтерфейс: Wireless
Особливості: Ні

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Миша A4-tech G7-600NX-1

 Упевнена робота на нерівних поверхнях (V-Track). Посилений оптичний промінь глибоко проникає в структуру поверхні, завдяки чому миша швидко та чітко працює на будь-яких покриттях.

Одна кнопка — 16 функцій. Якщо ви хочете зробити свою роботу за комп'ютером легшою та швидшою, призначте всі необхідні функції на праву кнопку миші. Залежно від напрямку руху руки вона може виконувати до 16 різних функцій, наприклад, "Збільшити/Зменшити", "Прокручування вліво/Прокручування вправо", "Копіювати/Вставити" і т.д. Для виконання обраної команди потрібно провести мишею у заданому напрямку, утримуючи кнопку.

Радіус дії — 15 м. Використовуйте A4Tech G7-640NX як пульт дистанційного керування при проведенні презентацій, перегляді фільмів і т.д. Індикатор бездротового сигналу допомагає встановити оптимальну робочу відстань.

Бездротова технологія з автоматичним налаштуванням радіоканалів не дозволяє іншим бездротовим пристроям створювати перешкоди в роботі. Вибраний бездротовий канал блокується і не дозволяє іншим пристроям втручатися в роботу миші.

5 режимів дозволу (800/1000/1200/1600/2000dpi). Вибирайте роздільну здатність, яка найбільше підходить для вашої роботи та вашого монітора.

Керування енергоспоживанням. Швидкісна передача даних дозволяє використовувати мишу для комп'ютерних ігор. Залежно від того, що саме важливіше для вас в даний момент – економне енергоспоживання або забезпечення більш плавного та чіткого переміщення курсору – ви можете змінювати частоту опитування шини USB та встановлювати її на рівні 125/250/500 Гц.

Автоматичне вимкнення при вимкненні комп'ютера дозволяє заощаджувати енергію батарейок. Крім того, якщо миша не задіяна в роботі більше 10 хвилин, вона переходить у режим сну. Відновити роботу миші взвичайному режимі можна перемістити її або натиснувши будь-яку кнопку.

Індикатор заряду батарейки. Індикатором заряду батареї служить колесо прокручування, яке починає блимати червоним, попереджаючи про низький заряд батареї.

Надмініатюрний наноприймач. Одного разу підключивши наноприймач до порту USB ноутбука можна більше не виймати його - він не загубиться і не зламається при перенесенні. Також наноприймач можна зберігати у спеціальному «кишені» у корпусі миші. Наноприймач може бути перепрограмований на роботу з будь-якими іншими мишами серій G3/G5/G7/G9/G10.

Миша A4-tech G7-600NX-1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Миша A4-tech G7-600NX-1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові миші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові миші и купити Миша A4-tech G7-600NX-1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Миша A4-tech G7-600NX-1

З'єднання Бездротове
Призначення Для ПК
Інтерфейс Wireless
Їжа (для бездротового зв’язку) 1 х AA
Тип датчика миші Оптичний
Максимальна роздільна здатність датчика миші, DPI Ні
Кількість клавіш миші 3
Прокрутка миші Є
Тип корпусу миші симетричний

* Технічні характеристики Миша A4-tech G7-600NX-1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Миша A4-tech G7-600NX-1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на A4-tech G7-600NX-1

Код товару: 104159
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 103818
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 137164
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →