Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Миша A4-Tech Bloody A90A Black

Код товару: 244826
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: A4Tech
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові миші Миша A4-Tech Bloody A90A Black

Ігрова миша A4Tech Bloody A90А BlazingОсобливості: Найшвидший відгук у світі! Інноваційна технологія Light Strike використовує оптичні перемикачі, що забезпечують неперевершений час відгуку! Спеціальні інфрачервоні датчики вимагають лише 0,2 мс для отримання відгуку.

Ціна: 0 грн
шт

Опис товару Миша A4-Tech Bloody A90A Black

Застосування такої технології також знижує ймовірність випадкового натискання і зменшує рівень шуму. Відсутня гучний металевий звук під час натискання. Блискавичний час відгуку - 0,2 мсек. Ніяких затримок! Реагує на світлових швидкостях без затримок (Звичайні перемикачі мають час відгуку 18-30 мсек). Унікальна довговічність. Кнопки Omron з циклом зносостійкості 50 млн кліків по лівій/правій, виготовлені з чудового пластику та контактів, не стираються та повністю ергономічні. Оптичне колесо: понад 1 мільйон обертів.Технологія 16-Grade Calibration! Інноваційна 16-ступінчаста технологія калібрування забезпечує ідеальне калібрування миші для роботи на будь-яких поверхнях інеймовірно високу точність відстеження Armor Metal Mouse Feet. Вбудована пам'ять 160К дозволить вам зберегти до 4000 команд та комбінацій. Для всіх восьми кнопок мишки можна зробити індивідуальні макроси. Відновлювати їх при підключенні до іншого комп'ютера не доведеться - гаджет оснащений вбудованим блоком пам'яті. Чудова надійність! Металеві ніжки полегшують ковзання пристрою на різних поверхнях, а також захищають його від пошкоджень. Вони витримують "пробіг" до 300 кілометрів, що у 100 разів більше, ніж у пластикових або гумових накладок.

Миша A4-Tech Bloody A90A Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Миша A4-Tech Bloody A90A Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові миші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові миші и купити Миша A4-Tech Bloody A90A Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Миша A4-Tech Bloody A90A Black

З'єднання Провідне
Призначення Ігрова
Інтерфейс USB
Їжа (для бездротового зв’язку) Ні
Тип датчика миші оптична
Максимальна роздільна здатність датчика миші, DPI 800 – 4000 DPI
Кількість клавіш миші 7
Прокрутка миші Є
Тип корпусу миші оптична

* Технічні характеристики Миша A4-Tech Bloody A90A Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Миша A4-Tech Bloody A90A Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на A4-Tech Bloody A90A Black

Код товару: 312799
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312895
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →