Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK

Код товару: 176259
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Манікюрні набори Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK

Вид обладнання: LED лампа
Потужність лампи для сушіння нігтів: 36.0 (Вт)
Напруга мережі: 220~240 В
Вага: 0.7 (кг)
Максимальний час встановлення таймера: 120.0 (сек)
Довжина 250.0 (мм)
Ширина 230.0 (мм)
Висота 95.0 (мм)

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK

Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK  Лампи для манікюру та педикюру Професійна УФ лампа для нарощування нігтів та Shellac (Шелак). Для полімеризації УФ гелів, УФ акрилів та гель-лаків. Значно покращено якість порівняно з дешевшими моделями. Потужність 36 Вт, 4 змінні лампи по 9 Вт. Має відбивачами для кращого розподілу УФ-променів. Розташування ламп – 2 з боків та 2 вгорі – сприяє рівномірній полімеризації гелю. Нижня знімна панель, дозволяє використовувати лампу при моделюванні нігтів на ногах, а також значно спрощує заміну лампочок. Таймер на 120 секунд та нескінченність, вага – 1 кг. Головні плюси ультрафіолетової лампи 818: Функціональність. Завдяки потужності в 36 Ваттапарат дозволяє просушити як декоративні гель-лаки, нанесені на нігтики, і гелі. Спеціальне дно лампи, що висувається, дозволяє використовувати її не тільки для полімеризації нігтьових пластин з гелевим покриттям на руках, вона чудово підходить для педикюрних процедур. Вбудований таймер на 120 секунд значно спрощує момент контролю часу полімеризації покриття. Також є режим нескінченність. Лаконічний та вивірений дизайн. Модель відрізняється простотою форми, матовою поверхнею та відсутністю надмірностей. Світловідбивне покриття, що знаходиться всередині лампи, сприяє досягненню максимально ефективного розсіювання УФ-променів, що гарантує ідеальнуполімеризацію нігтьового покриття з усіх боків.

Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Манікюрні набори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Манікюрні набори и купити Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK

Категорія 1
Додатково Максимальний час встановлення таймера: 120.0 (сек)

* Технічні характеристики Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Манікюрний набір 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 1A Сушарка для нігтів UV LAMP 818NEWK

Код товару: 79706
На замовлення, 1-3 дні
Maxwell MW 2601 1161 грн
Код товару: 176261
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 101463
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →