Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101

Код товару: 177962
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Чашки, кружки Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101

Керамічна гарна чашка має гарну термоізоляцію та силіконову кришку. У комплекті поставляється із клапаном для зручності пиття, це дуже зручно при ходьбі, напій не розливається. Вона призначена для багаторазового використання, не забруднює екологію та дуже зручно користуватися на роботі, коли її особливо багато, чашка завжди під рукою з гарячим або прохолодним напоєм. На вигляд - це чашка, виготовлена ​​з кераміки, але всередині вміщений топ, виготовлений з термостійкого м'якого силікону.

Ціна: 559 грн
шт

Опис товару Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101

 Керамічна гарна чашка має хорошу термоізоляцію та силіконову кришку. У комплекті поставляється із клапаном для зручності пиття, це дуже зручно при ходьбі, напій не розливається. Вона призначена для багаторазового використання, не забруднює екологію та дуже зручно користуватися на роботі, коли її особливо багато, чашка завжди під рукою з гарячим або прохолодним напоєм. На вигляд - це чашка, виготовлена ​​з кераміки, але всередині вміщений топ, виготовлений з термостійкого м'якого силікону.

Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Чашки, кружки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Чашки, кружки и купити Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101

Матеріал Кераміка, силікон
Об `єм 350 мл
Огляд Чашка
Дизайн Декор-Старбакс
Основний колір Білій
Країна виробник Китай
Можна промивати в посудомийній машині Так

* Технічні характеристики Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Чашка 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 1A StarBucks Ceramic Cup HY-101

Код товару: 346183
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →