Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608

Код товару: 175803
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пароочисники Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608

У комплекті йде насадка – щітка для випрямлення ворсинок після прання. Адже безліч тканин після прання блякнуть і вже не виглядають як новенькі і цей пристрій саме виправляє цю ситуацію.

Ціна: 817 грн
шт

Опис товару Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608

 Під дією пари ворсинки насичуються об'ємом і набувають первозданної еластичності начебто річ щойно була куплена в магазині. Також відпарювач вбиває всі шкідливі мікроби практично на будь-якій поверхні, починаючи від тканини і закінчуючи кухонним і ванним приладдям. За допомогою перемикачів можна налаштувати потужність парогенерації. І головна особливість - даним відпарювачем Ви можете зволожувати навіть шкіру обличчя! Так так, це не друкарська помилка. Відпарювач дозволяє глибоко зволожити шкірні пори, забезпечити глибоке очищення, пом'якшити шкіру кутикули і звичайно поліпшити стан шкірного покриву. Якщо ви заощаджуєте свій час, але хочете ефективно виглядати у своєму розгладженому та насиченому кольором одязі або може очистити навколишні предмети від мікробів, або забезпечити глибоке зволоження шкіри, то відпарювач RZ-608 буде кращим придбанням.

Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пароочисники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пароочисники и купити Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608

Тип Відпарювач
Конструкція Ручний
Матеріал корпусу Пластик
Горизонтальне відпарювання Ні
Паровий шланг Ні
Насадки насадка для чищення одягу
Ручка для перенесення Є
Додаткова інформація - індикатор увімкнення - є

* Технічні характеристики Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пароочисник 1A HAND STEAMER RZ-608

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 1A HAND STEAMER RZ-608

Код товару: 78509
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-201 1204 грн
Код товару: 153610
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226232
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →