Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трансмітер 1A CM i9 (2U)

Код товару: 187486
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Передавачі Трансмітер 1A CM i9 (2U)

Екран Є Діапазон частот 87.5-108 FM

Ціна: 129 грн
шт

Опис товару Трансмітер 1A CM i9 (2U)

Автомобільний FM-трансмітер призначений для програвання музики в MP3 форматі через Ваш радіоприймач. Завантажте улюблену музику на USB флеш або карту пам'яті і вставте модулятор в роз'єм прикурювача, увімкніть магнітолу і налаштуйте хвилю ФМ-модулятора. Підключивши FM модулятор до прикурювача автомобіля, у вас з'являється можливість відтворювати записи безпосередньо з USB/SD накопичувачів. Принцип дії — трансляція записів у діапазоні FM, на який налаштовано автомобільний радіоприймач. А також можна придбати FM модулятор для підключення зовнішніх пристроїв (MP3/CD/DVD плеєра, КПК, смартфона тощо) до аудіосистеми автомобіля. Завдяки такому потенціалу FM трансмітер функціонально доповнює, аіноді і замінює автомагнітолу до можливостей повноцінного мультимедійного центру. Характеристики: Можливість заряджання зовнішніх пристроїв через USB-порт: 2100 мА Діапазон частот: 87.5-108 FM Інтерфейси: Bluetooth; USB; Лінійний вхід Кількість USB портів: 2 Живлення: 12-24 B Формати відтворення: MP3; WMA Колір: Білий Комплектація: FM-транмітер; ДУ пульт; Лінійний кабель; Документація Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації, технічного та програмного забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Трансмітер 1A CM i9 (2U) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трансмітер 1A CM i9 (2U) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Передавачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Передавачі и купити Трансмітер 1A CM i9 (2U) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трансмітер 1A CM i9 (2U)

* Технічні характеристики Трансмітер 1A CM i9 (2U) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трансмітер 1A CM i9 (2U)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 1A CM i9 (2U)

Код товару: 220447
На замовлення, 1-3 дні
1A X16 BT 172 грн
Код товару: 223943
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317705
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →