Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

1A CAR FAN CF-702

Код товару: 187543
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аксесуари 1A CAR FAN CF-702

Такий тепловентилятор служить для розморожування стекол. Встановлюється на будь-якій горизонтальній поверхні. Потік теплого повітря можна направити у потрібний бік. Також тепловентилятор може працювати як звичайного вентилятора для охолодження повітря. Режим роботи задається за допомогою трипозиційного перемикача. Пристрій живиться від прикурювача автомобіля, довжина кабелю 150 см. Без запобіжника, тому важливо стежити, щоб прилад не перегрівся і періодично відключати його.

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару 1A CAR FAN CF-702

 Дуйка автомобільна CAR FANN CF-702 Такий тепловентилятор служить для розморожування стекол. Встановлюється на будь-якій горизонтальній поверхні. Потік теплого повітря можна направити у потрібний бік. Також тепловентилятор може працювати як звичайного вентилятора для охолодження повітря. Режим роботи задається за допомогою трипозиційного перемикача. Пристрій живиться від прикурювача автомобіля, довжина кабелю 150 см. Без запобіжника, тому важливо стежити, щоб прилад не перегрівся і періодично відключати його.

1A CAR FAN CF-702 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити 1A CAR FAN CF-702 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аксесуари и купити 1A CAR FAN CF-702 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару 1A CAR FAN CF-702

* Технічні характеристики 1A CAR FAN CF-702 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - 1A CAR FAN CF-702

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на 1A CAR FAN CF-702

Код товару: 309947
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309957
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310027
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →